Ti szoktatok együtt fürödni a gyerekkel? Ha nem, miért nem?
Igen ez beteges . . .
Én együtt fürödtem fiammal sokáog. aztán megszületett a lányom és most ők fürdenek együtt. De ha nincs itthon fiam akkor vagy apa vagy én fürdök a kislánnyal.
A pici 7 hónapos a nagy 9 éves.
Első vagyok.
Sokszor volt, hogy hárman fürödtünk egy kádban, mikor fiam pici volt.
a gyerekek csak szeret feltétel nlkül, neki teljesen mindegy, hogy kövér e vagy sem, akivel együtt fürdik
Hát túlzás, igen. A gyereknek semmi baja nem lesz, úgysem lehet minden bacilustól megóvni. Nem is kell amúgy, mert akkor meg később lesz gond.
Szerintem a gyerek nagyon élvezné, imádni szokták a picik az ilyesmit, hiszen nekik ez is játék.
én fürdök együtt a babával, a férjem még kisgatyában sem hajlandó. felfogás kérdése, de nem beteges.
én is lezuhanyzok előtte, s a lányommal nagyokat dalolunk míg pancsizunk :)
Nálunk apa fürdik a gyerekekkel. A nagyobb 2,5 éves, a kicsi 7 hónapos. Így a legegyszerűbb, mert a pici még nem ül önállóan, de a kiskádban már lehetetlen megfürdetni. Így 3-an fürdenek, addig én mosogatok, aztán kiszedegetem mellőle a gyerekeket. Nálunk a tusolás nem működik, mert nincs külön tusoló. Ha a kádban állva letusol, megfázik nedvesen, mire kiengedi a vizet, így csak az intim részeit mossa meg a mosdónál, mielőtt beül a vízbe.
Mi amúgy elég nyitottak vagyunk. Van 3 kamaszunk is, és simán bejönnek hozzánk a füribe, de abból sem csinálnak ügyet, ha nekem kell beszaladnom, amikor a kádban ülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!