Ti szoktatok együtt fürödni a gyerekkel? Ha nem, miért nem?
Én talán 1x fürödtem együtt a nagyfiammal, aki már 5 éves.
Nekem is furcsa lenne, legfőképpen pedig kényelmetlen, mert én szeretek elnyúlni a kádban és ellazulni közben :) Ja, az az 1 alkalom is olyan volt, hogy ugye egymással szemben voltunk és a kis lába játék közben mindig a combom közé csúszott, persze teljesen véletlenül. Engem zavart, pedig amúgy nem vagyok prűd vagy ilyesmi.
A fürdőszobánkban egymással szemben van a kád és a zuhanykabin, ami tök átlátszó és szoktam előttük zuhanyozni, tehát nincs bajom a meztelenséggel! Na mind1.
A párom régebben mindig vele fürdött, persze úgy, hogy lezuhanyzott előtte.
Most már csak a fiaink fürdenek együtt, mert 3-an már nem férnének el a kádban :)
Mi még nem fürdünk együtt, de nagyon várom azt az időt...
Most még csak 2 hónapos, így korainak vélem, de szerintem ahogy ülni fog, akkor elkezdjük a közös pancsizást.
Szerintem nincs is annál jobb :) lelkileg feltöltődik a baba, és a mama/papa...
Ha zavar, hogy abban mosnád meg az arcát, akkor azt mosd le neki külön, vagy a csapnál, vagy folyó vízzel... nem lesz semmi baja.
A baba is kakil, nemcsak a felnőtt. Nem?
Én nem fürdök együtt a gyerekkel egyébként, de csupán technikai akadálya van. Egyszer próbáltam, de egyszer csak ki akart szállni, én meg mit csináljak vele vizesen, pucéran? Macerás.
A férjem is együtt fürdik a fiammal, és az a kisgyerek ilyenkor úgy néz az apjára, mintha ő lenne az Isten. Imádom nézni őket! Bohóckodnak, pancsolnak, csapkodják a vizet.
Arra kell vigyázni, hogy szemölcse ne legyen annak, akivel a pici fürdik, mert azt elkaphatja.
Köszönöm mindenkinek! Úgy látom sok családban apa együtt fürdik a gyerekkel. Majd megpróbálok megbarátkozni én is a gondolattal:)
Lenne még egy "meztelen" kérdésem is, de azt majd külön írom ki.
Nem, mert ez nálunk sem volt szokás. Így nőttünk fel.
Nálunk ez a természetes. Majd ha lesz tesó, fürdenek együtt. :)
Nekünk nagyon nagy fürdőkádunk van, így van hogy egyszerre 5-en is benne vagyunk.Anya (én) , apa , az 5 éves lányunk, és az 1 éves ikrek. Előtte mi lezuhanyozunk,és úgy ugrunk át a kádba. Amúgy ez hétvégén szokott lenni, amikor nyugodtan tudunk pancsolni :-)
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!