Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » ANYUKÁK, párotok elmegy...

ANYUKÁK, párotok elmegy nélkületek bulizni?

Figyelt kérdés
És milyen érzés,hogy te meg othon a babával.
2010. júl. 27. 08:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Igen, elmegy egyedül is, és én is megyek egyedül, miután letettem a babát aludni (végigalussza az éjszakát, már csak tápszert iszik, ha esetleg felébredne, azt meg apa is tud adni neki). Nincs ezzel gond, kell a kikapcsolódás neki is, és nekem is, a baba meg jó kezekben marad itthon. Kettesben is megyünk, olyankor a nagyszülők vigyáznak a manóra. De ilyenkor nyáron sokszor van buli (=kerti sütögetés barátokkal), sok helyre tudom vinni a picit is, mert abszolút megoldott, hogy tudjon enni, inni, aludni, pihenni, és úgymond buli közben tudok figyelni rá, sok picibabás barátunk van, olyankor bölcsibulit is tartunk egyben.
2010. júl. 28. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!