ANYUKÁK, párotok elmegy nélkületek bulizni?
Figyelt kérdés
És milyen érzés,hogy te meg othon a babával.2010. júl. 27. 08:36
21/21 anonim válasza:
Igen, elmegy egyedül is, és én is megyek egyedül, miután letettem a babát aludni (végigalussza az éjszakát, már csak tápszert iszik, ha esetleg felébredne, azt meg apa is tud adni neki). Nincs ezzel gond, kell a kikapcsolódás neki is, és nekem is, a baba meg jó kezekben marad itthon. Kettesben is megyünk, olyankor a nagyszülők vigyáznak a manóra. De ilyenkor nyáron sokszor van buli (=kerti sütögetés barátokkal), sok helyre tudom vinni a picit is, mert abszolút megoldott, hogy tudjon enni, inni, aludni, pihenni, és úgymond buli közben tudok figyelni rá, sok picibabás barátunk van, olyankor bölcsibulit is tartunk egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!