Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha a párotok nélkülete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a párotok nélkületek megy el bulzini, nem féltek h összejön valakivel?

Figyelt kérdés

Pár napja jöttem össze egy sráccal,hihetetlenül szerelmes vagyok belé,persze ő is belém:)

Elment nélkülem bulizni(nem tudtam menni),ami nem zavar,érezze jól magát!:)

Fél éve volt egy komolyabb kapcsolatom,és a srác buliból szedett fel egy csajt..azóta félek h ez megismétlődik,és újabb csalódás ér.

Ti ilyenkor nem féltek h megcsal a barátotok?(Mivel még nem ismerem annyira,így bízni se tudok benne.)Vagy csak én vagyok ilyen id*óta?

2010. okt. 16. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem ilyet soha. A bizalom az alapja mindennek és hidd el, ha szerelmes beléd, akkor rázhatja előtte magát akárki, úgyis te kellesz neki :)
2010. okt. 16. 23:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,próbálok benne bízni.Megkértem h majd hívjon fel ha felkelt,s persze józan:)
2010. okt. 16. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:
De röhögném, ha felhívna rókázás közben :DDDD
2010. okt. 16. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ!:)
2010. okt. 16. 23:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, még sose mentem a barátom nélkül bulizni. Ő azt mondja hogy nem is tudna nélkülem menni, ha én nem megyek akkor ő sem. :) és ez fordítva is igaz.

szval nem tudom. de bízz meg benne főleg ha friss a kapcsolat tuti nem szed fel másik csajt :)

2010. okt. 16. 23:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak nem bírtam ki :D
2010. okt. 17. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki buliban komoly szerelmet keres, az hadd menjen.
2010. okt. 17. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
nem is szokott bulizni..meg én se.
2010. okt. 17. 00:49
 9/10 anonim ***** válasza:
amíg az előző barátommal jártam, mindig bennem volt, hogy mi van, ha... vagy mit csinálhat a hátam mögött, mert nem tudtam benne bízni, most viszont boldogabb vagyok, mint valaha, mert a mostani kapcsolatomban megvan,ami eddig hiányzott :] ha tényleg szeretitek majd egymást és nem csak a kezdeti fellángolás lesz, akkor meglátod, hogy tudsz-e benne bízni.
2010. okt. 17. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne félj emiatt, ha szeret téged és komolyan vesz, akkor nem fog megcsalni... Ha viszont nem becsül meg, akkor hagyd kisétálni az életedből és örülj, hogy kiderült!
2010. okt. 17. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!