ANYUKÁK, párotok elmegy nélkületek bulizni?
Nálunk sose volt "divat" a másik nélkül bulizni. Mi úgy gondoljuk, h az a természetes, ha azzal megyünk, akivel jól érezzük magunkat. Márpedig, ha nem egymással érezzük jól magunkat, akkor ott valami gáz van.
Persze nálunk is előfordult a 7 év alatt vagy 3-4x, h nélkülem ment, de mindig mondta is, h jobb lett volna ha én is ott vagyok vele. 5 hónapja van babánk, azóta 1x ment el éjszakás buliba, de csak mert 1 régi haverja hazajött pár napra külföldről.
Szoktunk eljárni itthonról néha, de csak úgy este 11 körülig, addig a nagyi vigyáz a picire.
Én biztos nem tűrném szó nélkül, h apuci folyton dorbézol, anyuci meg egyedül van. Legyen a család az első, ha már bevállalta. De ha ezt nem érti meg, akkor mehet amerre lát.
Már amikor terhes voltam többször elment a haverjaival sörözni, amióta megszültem is néhányszor. Bulizni viszont nem. Alapvetően nem zavar, hiszen miért ne találkozhatna a barátaival, nem tesz jót egy kapcsolatnak sem, ha állandóan csak egymásra vagyunk tekeredve. Viszont nem rendszeresen, kb. havonta egyszer jönnek össze a barátaival.
Kismamának lenni ezzel jár, egy nőnek többet kell feláldoznia a szabadságából, tetszik vagy sem. Ezért nem kell az apukát is a konyhaasztalhoz láncolni. De az is igaz, hogy ha én el szeretnék menni valahová, akkor ő szó nélkül vigyáz a kicsire!
Nálunk sem járja a külön bulizás!Csak ha osztálytali van...Mondjuk párom 3* volt vadászni,amióta megvan a lányunk,de csak ilyen éjszakaira megy,mert nagyon sokat dolgozik és ne akarja elvenni az időt a lányunktl!Meg ilyen munkahelyi üzleti vacsik vannak néha kb 3 az is!Amúgy mi is együtt megyünk barátainkhoz (babások)Sütni főzni,meg akkor nyilván ők iszogatnak is egy kicsit és én vezetek!Élvezi hogy nem kell osztozkodni a vezetáésen tavaly április óta!Mert més szoptatom a 8 hós lányunkat!
Az Edda a kedvence,ugye volt a szokásos júliusi Eddakoncert,és mondtam neki hogy menjen el a haverjával,nem sértődöm meg(ez az amit sose hagyna ki,eddig),de nem akart azt mondta majd együtt!Hát mi ilyenek vagyunk! :)
Remélem nálatok sem sűrűn fordul elő!
Alkalmanként igen.
Kollégákkal, barátokkal vagy ilyesmi, de az éjszakás bulikat mi amúgy sem szerettük. Volt már, hogy ittak és inkább ott aludt egy barátunknál, de ez igen ritka.
És én is elmegyek, a minap közönségtalálkozón voltam, de összejárok a barátnőimmel is, addig apa-lánya parti van otthon.
Ahova meg lehet együtt megyünk 3an, de néha kell a kikapcs nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!