Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukak! Ez jo...

Tapasztalt anyukak! Ez jo kocsi szerintetek?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

es ha nem akkor miert nem jo?masodik kocsinak keresem

2010. júl. 26. 22:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Tok jo a jane...de az ara is szep...mothercareban talaltam legolcsobban £400

az most kicsit sok lenne....

de koszonom es tenyleg nagyon jo kocsinak tunik

2010. júl. 26. 23:00
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ebayen megkapsz egy alig használtat, max 150 ért, én ott vettem, nem is lehetett megállapítani h használt. Vagy gumtree.com on is vannak, posta címtől függően Ł30 körül. Próba szerencse:-)
2010. júl. 26. 23:06
 23/28 A kérdező kommentje:

nem vagyok otthon ezekben a hasznaltas cuccokban....de megeri megnezni, mert tetszik a kocsi

koszi szep:)

2010. júl. 26. 23:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket és válaszokat; az első kocsi is 3 kerekű? Mert nekem az egyáltalán nem jött be (amikor az unokahúgomat tologattam), nekünk 4 kerekű van, és nem is vennék mást. Ha egy járdaszegélyről tolom le a 3 kerekű kocsit, akkor amikor még csak az első kerék van lent, nagyon labilis, úgy kell egyensúlyoznom, mint egy talicskát, míg le nem érnek a hátsó kerekek. Na de nagyon sokan szeretik az ilyet és nincs vele semmi bajuk, szóval ez csak az én megfigyelésem. :)
2010. júl. 27. 07:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik jó.És megéri körülnézni ebayen is.Kint laksz angliában?Ha gondolod én keresgélek neked,és küldözgetek linkeket melyiket lenne érdemes,csak akkor ird le melyikre vadásszak.
2010. júl. 27. 08:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,ja és a jane slalom az tényleg nagyon jó,meg nekem azok is bejonnek amiket te linkeltél be. Nézd meg még ezt is: ICandy-pear.Szuper kocsi,és ha jön a tesó át tudod alakitani tesókocsivá is,meg soloban is remek.Igaz,az ára is de sztem megéri,én akár használtan is megvettem volna,csak ide nem nagyon szeretnek az ebayesek küldözgetni.
2010. júl. 27. 08:50
 27/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

koszonom a valaszokat es lenezest, hogy eddig nem irtam

megoldottuk, ugy, hogy nem veszunk uj kocsit, mert csak azert vettunk, volna, hogy kolcson tudjuk ezt adni....

a rokonomeknak veszunk egy kocsit, igy mindenki jol jar :)

mi letudtuk az ajandekot es nekik sem kell kolteni :D

2010. júl. 28. 19:32
 28/28 A kérdező kommentje:
elgepeltem: nem lenezes hanem eltezes :P
2010. júl. 29. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!