Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukak! Ez jo...

Tapasztalt anyukak! Ez jo kocsi szerintetek?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

es ha nem akkor miert nem jo?masodik kocsinak keresem

2010. júl. 26. 22:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, majdnem az összes babakocsihoz ezt írják, hogy 15 kilóig. De ennél többre tényleg nincs szükség.
2010. júl. 26. 22:33
 12/28 A kérdező kommentje:

koszonom szepen:)

gondoltam arra is, hogy rogton testver kocsit veszunk (ujszulott+nagyteso) mert tervezzuk a babat, de mi van ha sokara jon ossze es addigra mar a nagyobbnak nem is kell kocsi....

2010. júl. 26. 22:38
 13/28 anonim ***** válasza:

szerintem második kocsinak könnyebb kocsit válassz. a picid egyre többet fog kikéredszkedni a kocsiból, baromi macera tud lenni tolni a kocsit és futni a gyerek után. vagy cipelni a gyereket és tolni a kocsit... :D

15 kg-os gyerek kb. 3 éves lehet, de lehet, hogy több is

a mózes szerintem teljesen felesleges

2010. júl. 26. 22:38
 14/28 A kérdező kommentje:

nekem nem tetszenek azok a kocsik amik 4 apro zorgo izen gurulnak :(

linkelnetek milyen egy jo kocsi??

mar kezdem feladni a keresest....

ez most akcios es tetszik, de eleg sok ellenervet irtatok...

2010. júl. 26. 22:40
 15/28 anonim ***** válasza:
most milyen kocsitok van? Nem lehet ülősre alakítani?
2010. júl. 26. 22:44
 16/28 A kérdező kommentje:

de lehet csak szeretnem kolcsonadni egy rokonomnak amig nem jon nalunk a kovetkezo baba....

nekik szukseguk van ra....anyagilag nem engedhetik meg, hogy vegyenek uj kocsit..hasznalt is jo lenne Nekik de akkor meg itt van a mi kocsink..en meg szivesen adom

2010. júl. 26. 22:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Szia! Mindenképp a második. Az elsőn nincsen bumper bar/kapaszkodó v hogy hívják és útálni fogja a bébi ha nagyobb lesz. Első ránézésre mindkettőnek szűk az ülésrésze. Ha ilyen típusú, de valóban jó kocsit szeretnél én a Jane Slalomot ajánlom, annyira kényelmes és állítható a lábtartó is. Gondolom Ukben élsz, lesd meg ebayen v preloved.comon, jó áron van használt is új is.
2010. júl. 26. 22:50
 18/28 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik mind a két kocsi, nagyon a különbséget sem látom közöttük. Miért szeretnéd lecserélni a régit? Általában azért szokták mert az túl nagy vagy nehéz és praktikusabbnak tartják a kisebb kocsit. Ezek viszont nagynak tűnnek, kis szaladgálósnak nem mindenkinek felelnek meg.

Nekem négykerekű viszonylag nagy kocsim van, de én tuti nem cserélném le, meg vagyok vele elégedve, egy pici esernyőt nem tudnék használni.

2010. júl. 26. 22:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, látom valaki megemlítette a Janét, nekem is az van csak Nomad. Nagyon meg vagyok vele elégedve, nagy, de könnyű. Két éves a lányom, 92 cm, de lazán belefér még, jó széles is, el tud benne terpeszkedni. (Pedig régebben gyalogolni akart, most meg hogy jön a tesó ül benne mint egy kiskirálylány)
2010. júl. 26. 22:54
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell,hogy tetsszen a típusa stílusa.Nekem igazából ezek a talicska formájú hikomatra emlékeztetők nem tetszenek a formájuk miatt.De attól még lehet kényelmes a babának.A kinézet meg neked fontos nem a gyereknek.

Én azért írtam le számomra mi volt a fontos,hogy nem feltétlen a kinézet alapján kell dönteni.Csomagtartóba beférjen,nem tudom neked ez fontos-e,elég széles és hosszú legyen,fejtámasza legyen,a napsütés miatt átfordítható nagy kupolája legyen,(utálom a napernyőket, a 3 gyereknél elhasználtam vagy 5-öt,amire ráakadtam ilyen kocsira,és nem kell hozzá)

Egyébként én sport kocsikának ber&go coletto-t vettem,nagyon meg vagyok elégedve vele,második babánál használom már.Ha előbb lehet kapni,akkor előbb veszem meg.

De lehet,ez meg neked nem tetszik,ízlések és pofonok....

Jónak jó,az tuti.A középső gyerekem 17 kg-an is utazott benne.

2010. júl. 26. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!