Anyukák! Lehetne pár kérdésem hozzátok?
Figyelt kérdés
Még kismama vagyok pár hétig, de szeretnék egy két dolgot megkérdezni tőletek.
1.) Éjszaka, mikor szoptattok, minden alkalommal szoktatok előtte/utána pelust cserélni, vagy éjjel neki sincs olyan gyors az anyagcseréje?
2.) Mikor leteszitek aludni a hálózsákba, mit adtok rá? Ugyan olyan ruhát (bodyt, rugit), mint ami nappal volt rajta, vagy kisfelsőt és nadrágot?
Erre azért lennék kíváncsi, hogy ti olyan picinek próbáljátok-e tudatosítani vele ezzel is, hogy az nem nappal, hanem éjszaka, és olyankor más ruha van rajta.
3.) Milyen idős koráig használtátok a hálózsákot?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek.
33h km
2010. júl. 26. 18:24
21/21 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudtál segíteni! Köszönöm! Tehát a plusz takaró sok. Értem. Jajj most még olyan nehéznek tűnik. és az utolsó előtti válaszoló sem nyugtatott meg, hogy ne áltassam magam, hogy belejövök. Hát nem tudom, valahogy majd csak én is ráérzek azért. Hisz mindenkinek sikerül valahogy megcsinálni, tán csak nekem is menni fog :-)
2010. júl. 26. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!