3 vagy több gyerekes anyukák! Lehetne hozzátok kérdésem?
1.: Hogyan bírjátok a gyerkőcökkel, főleg, ha a kicsi még baba?
2.: Főállású anyaságin gondolkodtok-e?/Vagytok-e?
3.: Ha igen, akkor nem féltek, hogy túlságosan kiestek a munkából, és később nehéz lesz visszamenni dolgozni? (a munkáltatók nem nézik jó szemmel a sok év kiesést)
1.Kösz,megyeget minden!Kicsit tartok a téltől,sok ruha,latyak...A két nagyobbat el kell vinni oviba(5 éves és 3 éves),a kicsivel(9 hónapos) hazaúton bevásárlás:)
2.Egyenlőre nem gondolkodom főállású anyaságon:)De nincs eltemetve ez sem!
1.Különösebb gond nélkül,én szeretek velük itthon lenni.Amikor a legkisebbek-ikrek-születtek, a nagyok 2 ill 3 és fél évesek voltak.Általában mindent meg tudok velük/mellettük csinálni,inkább olyankor kértem nagyszülői szittelést,ha valami olyan logisztikai gond keletkezett,h egyszerre kellett volna két helyen lennem-és ha beteg volt valamelyik-.Velük járok bevásárolni,ügyintézni-ha éppen nincsenek oviban/suliban-,rendes gyerekek,jól viselkednek.:))
2.Most az ikrekkel vagyok (dupla) gyesen,még van belőle kb 3-3,5 év,utána majd meglátom.
Jól birom, itt kettő a pici, ami súlyosbitó körülmény. Segitségem nincs.
Nem megyek főállású anyaságira, nagyon jó keresetem van (mikor dolgozok).
A munkahelyemen nincs gond, visszavárnak, amikor megyek, maradhatok, mig gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!