Ha minden anyagi feltétel adott lenne (pénz, ház, kert, kocsi, stb. álomvilág) hány gyereket szeretnél?
hm,jó kérdés.Mivel most 29vagyok,és én sem leszek fiatalabb...nem is tudom.talán így 3xra ikreket szeretnék,ráadásul lányokat.így egálban lennénk.mert van egy 21 és egy 2hónapos fiunk :-)
mikor megszületett a pici,azt mondtam,ennyi elég,most van anyának és apának is egy-egy babája.DE annyira édesek,mikor bújnak,meg puszit adnak,és órákat tudnám nézni őket alvás közben...és amúgy is kell egy lány is a családba,hogy eldöntöttem,hogy lesz 3.DE szigorúan 5év múlva!Nekem is kell a regenerálódás,és egy kis pihi(ha ha 2 elevenség mellett).addigra épp 35leszek,talán még nem lesz annyira rizikós.meg ha minden igaz addigra a nagyszülők is nyugdíjasok lesznek,és remélhetőleg kicsit jobban állunk majd anyagilag is.
Ha még valakinek van kedve írjatok, de látom már eltűnt az első oldalról :-)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!