Ha minden anyagi feltétel adott lenne (pénz, ház, kert, kocsi, stb. álomvilág) hány gyereket szeretnél?
Figyelt kérdés
Ezzel szemben hány gyereked van, vagy mennyit tervezel a valóságban?2010. júl. 26. 17:20
31/62 anonim válasza:
egy már van. hármat tervezünk, de meglátjuk, lehet, hogy a 2. után már nem lépünk majd tovább. a jövő zenéje még, hogy bírok velük és milyen lesz az anyagi helyzetünk.
ha minden adott lenne.. hát 5-6 előtt nem állnék meg az tuti!
32/62 anonim válasza:
Szia! 3-ról álmodom, most 1 van (8 hónapos), és remélem lesz majd egy tesója...vagy ha addig megnyerjük a lottót, 2 tesója!:)
34/62 anonim válasza:
ha minden adott lenne akkor ketot,egy van,ha minden igy marad akkor marad egyke.
35/62 anonim válasza:
3 lányt szeretnék, van már 2 lányom, és szerintem pár év múlva bevállaljuk a 3.-at :) de ha nem jön össze, akkor sem leszek elkeseredve, mert velük is 100 %-ig boldog vagyok
36/62 anonim válasza:
3-4
De akkor lenne takarítónőm is, vagyis nem is csak szimplán takarítónő, hanem aki besegít mindig ott, ahol kell.
Amúgy egy van, nem is biztos, hogy lesz több, maximum még egy, de majd sokkal később.
37/62 anonim válasza:
férjem vagy 6-ot én 3-at, most már van egy egy éves és nem tudom, hogy lesz-e több:((((
38/62 anonim válasza:
Nekünk jelenleg 1 van, hamarosan szeretnénk kistesót, de ebben a helyzetben ez a max. Bár a férjem már említette, hogy lehetne 3 is, de ez nagyon a pénztől függ. De ha lenne pénzünk bőven, akkor 3-at vállalnánk.
39/62 anonim válasza:
Ha minden meglenne, akkor max.2, egyébként meg csak egy babánk van. És egy is marad, inkább neki adok meg a lehető legtöbbet, mint a bizonytalanságban felnevelni még egyet.
40/62 anonim válasza:
... mindenünk meg van, adott- de sajnos nem tudtam teherbe esni csak 7 év után és sajnos 33 évesen lettem először anya. Párom nem szeretne most rögtön kistesót, a kislányom most 8 hónapos, én viszont nagyon szeretnék akár már most. Nem szeretnék 40 évesen szülni, mert látni akarom, hogy a gyermekeim felnőnek, férjhez mennek és unokákat szülnek és segíteni szeretnék majd a gyerekvigyázásban... Ha belefér akkor lehet lesz 3 ? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!