Ha minden anyagi feltétel adott lenne (pénz, ház, kert, kocsi, stb. álomvilág) hány gyereket szeretnél?
1 van, 6 hónapos kislány
2 tervezünk
3 szeretnék
4 már van :), több már nem lesz. Ha fiatalabb lennék és tényleg itt lenne az álomvilág, akár 10 is jöhetne :))) Kertes családi házban élünk, hitelük nincs, kocsink is van (ha több pénzünk lenne, nagyobbra is telne) csak a fránya anyagiak és a korom gátol abban, hogy meglegyenek :S
Imádom a gyerekeimet, bár segítségem nincs, mégis megoldom, hogy mindenre jusson idő, ami valóban fontos.
1 gyerrköc már van:)
3 gyerköc a terv
5 ha meglenne mindenünk...(de jó lenne
jelenleg 1 van, és szeretnék még egyet.
De nem minden a pénz szerintem, én akkor se hiszem hogy többet vállalnék, ha milliomosok lennénk, Mert a gyerekekkel foglalkozni is kell, és hiába a pénz, az idő meg az energia nem fog megtriplázódni.
Hármat terveztünk, egy hete született meg a 3. babánk. Ha meglenne mindenünk, és nem kellene azon agyalni, ugyan miből fogom a gyerekeket taníttatni....... fúúúú nem tudom mennyit, de még biztos szülnék pár gyereket. Pont terhességem utolsó heteiben gondolkoztam rajta, hogy milyen rossz, hogy utoljára vagyok kismama, s ennek is mindjárt vége. Hát vége. Sajnálom, hogy nem tudunk több gyerkőcöt bevállalni :( De van 3 gyönyörű egészséges gyermekünk :))
4 éves nagylány, 2 éves kissrác, 9 napos kiscsaj anyukájuk
Van egy 13 hónapos kisfiunk :)
Még egyet tervezünk közösen :)
Én talán harmadikat is, titokban-egyelőre ;)
Ideális körülmények között 4 lenne.
Nem állunk jól anyagilag, de nem szeretném, ha az eszem döntene a szívem helyett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!