Ha minden anyagi feltétel adott lenne (pénz, ház, kert, kocsi, stb. álomvilág) hány gyereket szeretnél?
Figyelt kérdés
Ezzel szemben hány gyereked van, vagy mennyit tervezel a valóságban?2010. júl. 26. 17:20
51/62 anonim válasza:
Az álomvilágban négy gyereket szeretnénk. Négyet terveztünk a valóságban is. Négy gyerekünk van.
52/62 anonim válasza:
3 gyerekem van,a kicsi 6 hónapos-a 2 nagy már lassan a felnőttkorba lép:-)mostanában gondolkozok negyediken,mert annyira boldogok vagyunk,hogy van nekünk egy kicsi!nem pénz függő!
53/62 anonim válasza:
Hát nekem azért még ezek mellé lennének feltételeim, pl. biztos kapcsolat, szeretetteljes házasság, és egy kis családi segítség. Nos, akkor annyi gyerekem lenne, ameddig bírnám szusszal. Akár örökbe is fogadnék és úgy néznénk ki, mint egy kis óvoda tagjai. :D Egyébként jelenleg 1 gyerekem van (24 éves vagyok) és remélem, nem ő az utolsó, mert amóta megszületett, megőrülök a gyereklekért. :)
54/62 anonim válasza:
Az én álomvilágomban három gyerekem lenne, eddig a valóságban egy van, többet nem szerettem volna, de jön a tesó karáccsonyra.:-) Már nem bánom, de harmadik biztos nem lesz, bár nem élünk rosszul, de ha szeretnénk az eddigi színvonalat tartani akkor csak ennyi fér bele. Ráadásul egész nap egyedül vagyok, gyakran még éjszaka is, nem bírnék három gyerekkel.
55/62 anonim válasza:
3 fiam van ,de még lesz, imádom a gyerekeket .Mi a párunkal 7 gyerköcöt terveztünk, de 4 mindenképpen lesz.
56/62 anonim válasza:
3 volt az álom,2-nél tartunk,meg is állunk.Mindkettő császár volt,s 37.ben vagyok,ráadásul az allergiám évről-évre katasztófálisabb.
57/62 anonim válasza:
Augusztus végén születik a 2., a férjem hármat szeretne, de mindkét terhességemnél sokat kellett feküdnöm, így egy picit félek vállalni még egyet, de majd meglátjuk, hogy boldogulunk két kisemberkével:o).Ha menni fog, akkor jöhet a 3. is.
58/62 anonim válasza:
Nálam az álomvilág azt jelentené,hogy van ritmusa a férjem munkájának!Vagyis az igazi álomvilág hogy pénz van,de Apa is mindig velünk van!Akkor 4-5 gyerkőc is beleférne!Így talán kettő!Van egy 8 hós lányunk,de szinte mindig egyedül vagyok vele, sokszor (nagyon sokszor)éjjel is!Így én Apáról Álmodom,meg az édes 3-asról!4-esről,de ha így lenne egyszer akkor 7-esről is! :)
59/62 anonim válasza:
Szia, ha nyernénk a lottón, akkor lenne 3 vérszerinti gyermekem, és talán örökbe is fogadnék olyan gyermeket, akit elhagytak.
A valóságban 2gyermeket szeretnénk, egy kislányunk mellé egy kisfiút:)
60/62 anonim válasza:
Szia!
Én eddig mindig egyet akartam, de mostanában lett egy olyan érzésem, hogy lehet akarok még egyet. Ha visszamentem dolgozni, kicsit helyre jöttünk anyagilag és találok egy orvost aki vajúdás nélkül megcsászároz akkor lesz második, különben nem. Egy éves kisfiunk van egyébként. A párom nem szeretne többet, de hol így beszél hol úgy. Ha kiderülne, hogy terhes vagyok szerintem szívbajt kapna, de ha jó pillanatban mondanám el neki akkor örülne neki. Hangulat ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!