Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha minden anyagi feltétel...

Ha minden anyagi feltétel adott lenne (pénz, ház, kert, kocsi, stb. álomvilág) hány gyereket szeretnél?

Figyelt kérdés
Ezzel szemben hány gyereked van, vagy mennyit tervezel a valóságban?
2010. júl. 26. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
4-et. A három fiam mellé egy kislányt!:-)
2010. júl. 26. 23:05
 22/62 anonim ***** válasza:
72%
egy lányunk van, és nem terveznék többet akármilyen jó is lenne az anyagi helyzet. 38 éves vagyok, fél éves a lányom, elég nehezen rázódtam bele a mindennapok rutinjába. Persze ha véletlen becsúszna mág 40 éves koromig, ha jó a helyzet, ha nem, megtartanánk.
2010. júl. 27. 07:04
 23/62 anonim válasza:
100%

Három lányom van:)

Ha mindenünk meglenne, rengeteg pénz, egészség,stb., stb., akkor a férjemmel közösen megbeszéltek alapján lenne vagy 10 gyermekünk.Imádjuk a gyerekeket, belőlük sosem elég:)

De hacsak nem nyerünk a lottón, vagy valahol, elég esélytelen, hogy ennyi gyereket tisztességesen feltudjunk nevelni a mai világban. Sajnos:(

2010. júl. 27. 21:57
 24/62 A kérdező kommentje:

De édesek vagytok! :-)

Ennek az oldalnak az első és a harmadik válaszolója, nem akarjátok összehozni a gyerekeket? Mármint ha korosztályban nincs túl nagy eltérés :-))

Amúgy köszi az eddigi válaszokat, remélem írnak még többen is!

Nálunk egyelőre egy gyerek van. Ha minden hosszú távú tervünk sikerül megvalósítani, akkor még egy lesz. Az álomvilágomban nekem is legalább négy lenne, de ez sajnos biztos nem fog összejönni.

2010. júl. 28. 20:49
 25/62 anonim ***** válasza:

szia,

egy 20 hónapos kisfiunk van és egyszer lesz tesó is, de nem most!! fontos tényező a pénz, az autó, a nagy kertes ház, de igazából akkor vállalok még egy babát, amikor minden porcikámmal Rá vagyok majd, ahogy az elsőnél is volt!! nincs nagy házunk, millióink, új autónk, de boldogok vagyunk, mert egy család vagyunk és megadatott az élet legnagyobb csodája nekünk: a fiunk!! :)

Ági

2010. júl. 29. 18:34
 26/62 anonim ***** válasza:
Hármat.
2010. júl. 29. 18:40
 27/62 anonim ***** válasza:
4 van de ha mind ey meg lenne akkor meg 2ot szeretnek es az lenne a leg jobb ha ikrek lennenek.
2010. júl. 29. 18:43
 28/62 anonim ***** válasza:
2-őt szeretnék egy már van és ha letelik az 1 év akkor újra próbálkozunk most még pici a lányom és a császár miatt amúgyis várni kell.
2010. júl. 29. 18:44
 29/62 anonim ***** válasza:
52%

Először egyet sem akartam, most hogy egy olyan lányom született, aki mindenféle elvárásomnak megfelel, még két lányt szeretnék.

3-4 éven belül kifutok az időből és a saját anyagi helyzetem nem elég biztos, így nem merek több gyereket vállalni.

Pedig csak az én jövedelmem bizonytalan a férjemé sokkal de sokkal jobb mint az átlagos.

A környezetemben azonban elég fiatalon meghalt egy-két családapuka 40 körül és apukám 50 évesen, így nem merek több gyereket vállalni, nem akarnám egyedül felnevelni őket, nem bírnám idegekkel.

2010. júl. 29. 18:54
 30/62 anonim ***** válasza:

Egy van, még egyet biztosan szeretnénk. Többet valószínűleg nem merünk bevállalni, mert szeretnék labdába rúgni még a munkaerőpiacon, illetve svájci frank alapú lakáshitelünket is ki kell nyögni valahogy.

Ha minden stimmelne legalább hármat szeretnék, de talán négyet is bevállalnék.

2010. júl. 29. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!