Nagyon FONTOS! Fél éves babám, belekóstolt a Fenistilbe! Mennyire lehet veszélyes rá?
Erzsébet Kórház toxikológiáját vagy az ügyeletes gyerekkórházat hívd fel.
Szerintem nem lesz semmi baja, nekem eszembe se jutott volna aggódni, ha nem is nyomott ki belőle.
Ha megvan a betegtajekoztato olvasd el melyik szám hívható kérdés esetén. :)
Szerintem nem lesz baja,adj neki sok folyadékot.
Rendben köszönöm mindenkinek
Azóta evett ivott most alszik én meg figyelem minden mozdulatát :)
Figyeld, ha semmi sem változik nem lesz gond. De az már kiderült volna. Túlreagálod. Az eddigi válaszolók miatt pedig nehogy rosszul érezd magad!
Az én lányom 8 hónaposan megrágott egy cigicsikket, akkor ott azt hittem össze esek, utáltam magam pedig tényleg csak annyira fordítottam el a fejem még odaadtam a mellettem lévő cumisüveget.
DE! Nem az én gyerekem az egyetlen. Volt egy kérdés nemrégiben hogy kinek mit evett meg a gyereke, volt ott minden :) Ez a gyerekneveléshez tartozik.
30%-os még egy apróság.... ha a klór vegyületekböl vizzel érintkezve olyan könnyen keletkezik hidrogén - klorid,akkor hogyan tudjuk a konyhasót (nátrium-klorid) ilyen biztonsagosan használni? Meg ugye az óceánokban is van belöle jócskán, és persze a sejtjeinkben is... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a kémia bonyolultabb annál, mint képzeled, és nem keletkezik hidrogén-klorid bármilyen klór vegyülerböl ha vízzel érintkezik.... De ez off....
Kérdezö, ilyesmi bárkivel elöfordul, egy pici gyerekkel néha kalandos az élet, de kérlek ne érezd magad rossz anyának emiatt :-)
Köszönöm mindenkinek
Nem lett semmi baj végül
A lelkem melyen tudtam én hogy tulreagalom.. de nem baj ebből is tanultam ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!