Nagyon FONTOS! Fél éves babám, belekóstolt a Fenistilbe! Mennyire lehet veszélyes rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy pillanatra elfordultam és már a szájába volt a fenistil gél nyomni nem hiszem hogy tudott belőle max megnyalta a száján nem éreztem az ujjammal hogy olyan lenne.. mennyire veszélyes? Persze orvost ilyenkor nem erek el.. annyit olyat hallottam hogy ő ne foglalkozz vele sok mindent meg fog meg .. van okom az aggodalomra? Köszönöm a valaszokat2020. márc. 27. 20:44
1/28 anonim válasza:
Tulajdonképpen ez a kenőcs bezalkónium kloridot tartalmaz olvass utána nem tudom milyen hatásokkal lehet;de aggódok érte mert nekik fél teáskanálnyival a klóros anyagok eléggé maradandó károsodást okoznak ha szervezeten belül vannak mint anyag!
2/28 anonim válasza:
Emellett van a proilén-glikol amit rágógumi összetevője is de benzalkónium kloridtól érzed a fenistil szagát és ez Ennyi idős szervezetre nézve ami fejlődőben van káros hatással lehet a szevezetben ha benyelte esetleg a csecsemő kihánya jobbik esetben de ha a klór elkezd oldódni már pedig vízben oldódik ugyebár hát nem akarok kárörvendő lenni! De nagyon sajnálom azt az apróságot ha benyelt belőle! Ami klóros vegyület nem játék hidd el!
3/28 anonim válasza:
De klóra nem tudom mit kénne inni ha tényleg benyelt belőle
4/28 A kérdező kommentje:
Ez kb másfél órája történt már .. Ha eddig nem volt semmi baj hal istennek nem is nagyon lesz ugye ? Mégis csak betelefonalok a kórházba az a biztos ..tudom hogy rég meg kellett volna tennem de mindenki nyugtatott hogy túl parazom minden kicsi megkóstolja a kenőcs őket is :(
2020. márc. 27. 21:15
5/28 anonim válasza:
Szájszag minta erős fenistinil szag volt?
6/28 A kérdező kommentje:
De tényleg maximum lenyalta .. ami tényleg nagyon kevés lehetett mert pont előtte húztam le róla a krémet a tubusrol.. grimaszolni nem láttam hogy “fúj milyen íze van ennek” pedig szokott minden új dolgokra
2020. márc. 27. 21:16
7/28 A kérdező kommentje:
Nem éreztem a száján semmit meg kimosták utánna textil pelussal tiszta vizzel
2020. márc. 27. 21:17
8/28 anonim válasza:
Na de jó ez olyan fél hogy lenyelhette egészben is mert egy darabot kinyomhatott mindet c vitamin Elvileg oldja aszkorbinsav megakadályozza
9/28 anonim válasza:
Tudod arra gondolok hogy ha a pelenkazod hozzá nyúl a fenistilhez akár kis darabkát is de mutter szerint a fenistil nem tapad lehet hogy nincs gond vagyis bízok benne
10/28 anonim válasza:
Akkor van gond ha tényleg benyelt és nem ürül ki mert akkor tényleg oldódnak a cuccok a kenőcsöket sose a keze közelébe tedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!