Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Februárra van kiírva valaki,...

Februárra van kiírva valaki, hogy szül de Decemberbe megindul a szülés történhet e ilyen?

Figyelt kérdés

Történhet e ilyen?

Februárra van kiírva valaki, hogy szül de Decemberbe megindul a szülés történhet e ilyen? Ha igen akkor az a baba inkubátorba kerül?

2019. nov. 25. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy történhet,azért vannak koraszülött babák.Augusztus 5-re voltam kiírva,június 18-án született meg a gyermekem.Igen, inkubátorba kerül, illetve megkapja a megfelelő ellátást, hogy jól legyen.
2019. nov. 25. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Ezt hívják koraszülésnek. Minden 10. baba koraszülött Magyarországon.

Az én fiam is egy a "minden tizedikből". Tavaly karácsonyra voltam kiírva, november elején született végül. Természetesen inkubátorba került.

De volt ott olyan anyuka is akinek a lánya 23 hétre született.

2019. nov. 25. 11:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem is gyakran vannak fájdalmaim február 10 re vagyok kiírva de félek, hogy előbb szülök. Ha megszülök előbb meddig marad a babám a kórházba és én is kb meddig maradok?
2019. nov. 25. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez majd akkor derül ki, ha megtörténik. Függ attól, hogy hányadik héten született meg, milyen állapotban van ő és milyenben te, mekkora súllyal született, hogyan, milyen ütemben fejlődik stb.stb. még kismillió tényezőt figyelembe vesznek.
2019. nov. 25. 11:57
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az ilyen kérdések furák.

Kismamaként nyilván tisztában vagy vele, hogy létezik koraszülés. Kicsit olyan érzésem van, hogy valami meséhez kell az infó.

2019. nov. 25. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem privátban írt több levelet is a kérdező, de az utolsó üzenete elég fura volt, kezdem úgy érezni, hogy vagy kamu a kérdés vagy valami nagyon nem stimmel...
2019. nov. 25. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy, a kérdező el akarja hitetni az új pasijával, hogy nem a "regitől" van a gyerek, csak előbb jött.
2019. nov. 25. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ált. isk. alsó tagozatos korunkban már tudtuk (fiúk is!), hogy létezik koraszülés.

Ennyit a kérdésről.

2019. nov. 25. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Most ezen kár pörögni! Ha megszülsz előbb, hát megszülsz előbb.

Egyelőre azt se írtad hány hetes vagy és hogy egyébként problémamentes-e a terhességed!

Attól, hogy a fejedben vetted a koraszülés, még nem fogsz megszülni. A kőrházban is, ha olyan a helyzet megpróbálják visszatartani.

2019. nov. 25. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy van valaki aki történetet ír és mindenfélét kerdez itt gyk-n. Mondjuk ha ez így van akkor nem végez valami alapos kutatást a törtėnethez. Múltkor is volt valami olyan kérdés, hogy milyen rossz dolgok történhetnek a szülés körül, és minden féle forgatókönyv érdekelte...
2019. nov. 25. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!