Februárra van kiírva valaki, hogy szül de Decemberbe megindul a szülés történhet e ilyen?
Történhet e ilyen?
Februárra van kiírva valaki, hogy szül de Decemberbe megindul a szülés történhet e ilyen? Ha igen akkor az a baba inkubátorba kerül?
Persze!
Ezt hívják koraszülésnek. Minden 10. baba koraszülött Magyarországon.
Az én fiam is egy a "minden tizedikből". Tavaly karácsonyra voltam kiírva, november elején született végül. Természetesen inkubátorba került.
De volt ott olyan anyuka is akinek a lánya 23 hétre született.
Nekem az ilyen kérdések furák.
Kismamaként nyilván tisztában vagy vele, hogy létezik koraszülés. Kicsit olyan érzésem van, hogy valami meséhez kell az infó.
Ált. isk. alsó tagozatos korunkban már tudtuk (fiúk is!), hogy létezik koraszülés.
Ennyit a kérdésről.
Most ezen kár pörögni! Ha megszülsz előbb, hát megszülsz előbb.
Egyelőre azt se írtad hány hetes vagy és hogy egyébként problémamentes-e a terhességed!
Attól, hogy a fejedben vetted a koraszülés, még nem fogsz megszülni. A kőrházban is, ha olyan a helyzet megpróbálják visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!