Miért nincs még kedvenc játéka, rongyija a 9 hós
babámnak? Ez majd csak később lesz fontos?
Figyelt kérdés
Van 1-2 rongyikája, meg néhány jópofa plüssfigurája is, de egyiket sem szereti jobban mint a többit. Alváshoz se igényel (igaz mi biztonsági okokból pici kora óta mindent kiveszünk a kiságyból,amikor alszik).
Szereti a játékokat, főleg a zenélős dolgokat, de kb 2-3 perc, max 5-10 amig lefoglalják őt. Néha egy papírdoboz többet ér bárminél :)
Nektek ennyi idős babáitoknak volt már kedvence vagy ilyesmi?
Az enyémeknek van, de csak később találták meg őket. Mind a ketten akkor néztek ki valamit, amikor közösségbe kerültek. Oda a legtöbb gyerek visz magával valamit. Ilyen piciként nem igényeltek alváshoz semmit sem. Vagyis csak engem 😅
2019. okt. 24. 14:24
3/11 anonim válasza:
Az öcsémnek baba korától egy coccolino reklám maci volt a kedvence. Nekem egy éves korom óta a plüss tigrisem. Ma is megvan csak már nem merek vele aludni mert foszlik szét szegény. Új már nyugdíjas éveit tölti a polcon. Unokabatyamnak szinten egy félig szétesett plüss kutya "a" játéka. De pl nővéremnek nincs ilyenje. Még a férjemnek sem. Gyerek meg a pocakban úh neki sincs meg.
2019. okt. 24. 15:57
4/11 anonim válasza:
Az enyém se szerette olyan másfél éves koráig.
2019. okt. 24. 16:34
5/11 anonim válasza:
2 éves kora óta pakolja tele az ágyat plüssel, mondjuk én mindig kiszedem, de ő mindig telerámolja.
2019. okt. 24. 16:36
6/11 A kérdező kommentje:
Na akkor ez tenyleg idióta kérdés volt🤦🏻♀️ Köszi a sok választ!
Amugy baratnőm nyaggat mindig hogy az ő 1 honappal idősebb kislanya hogy szereti már a kis ujszulottkori pluss katicajat. Majdnem mindig megkerdezi hogy az en gyerekemnek van-e mar kedvence?
En is hulye vagyok mondjuk hogy ilyeneken kepes vagyok elgondolkozni🤦🏻♀️
2019. okt. 24. 17:03
7/11 anonim válasza:
Én se értettem, hogy az enyémnek miért nincs, szóval ne aggódj.
2019. okt. 24. 17:51
8/11 anonim válasza:
Az első gyereknek 6 hónapos korától ugyanaz a kedvence (most 6 éves), a kicsi 3,5 éves, soha semmi nem volt amihez ragaszkodott (a kezem kellett csak alváshoz)
2019. okt. 24. 18:36
9/11 anonim válasza:
16 hónaposombak sincs
Bnőm 17 hónaposának 6 hónapos kora óta van
Gyerekfűggő
2019. okt. 24. 18:47
10/11 anonim válasza:
Vagy nem lesz fontos később sem. A 4 évesemnek sincs ,viszont mindig van nála.egy kisautó a millióból, minen nao választ egyet az oviba, alváshoz, ha elmegyünk itthonról.
Már meg sem.lepett hogy a kicsinek sincs, másfél éves lesz. Ilyen tipusok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!