Ajánlanátok olyan filmeket, amik hozzáadtak valamit az életetekhez és igazán emlékezetesek voltak?
Figyelt kérdés
Olyan filmeket szeretnék nézni, amiknek van mondanivalójuk és/vagy valamilyen mélyebb témáról szólnak. Ajánlanátok ilyet? (Kedvenc filmjeim közé tartozik: Whiplash, Brooklyn, Good Will Hunting, Az óceánjáró zongorista legendája)
Előre is köszönöm! :)
2019. szept. 10. 22:24
1/11 anonim válasza:
Walter Mitty titkos élete
Menedék (spanyol thriller)
The Thrumann show
Számkivetett
Farkasok szövetsége
(rengeteg jó film van, hirtelen a fentiek jutottak eszembe)
2/11 anonim válasza:
Életrevalók (ha lehet eredetiben, felirattal)
3/11 anonim válasza:
Szenvedélyek viharában
Ballada katonáról
Ben -Hur
Gladiátor
Állj mellém!
4/11 anonim válasza:
Édesek és mostohák, Oroszlán, Erin Brokowich és nevessetek ki, a Szex és New York sorozat.
5/11 anonim válasza:
Se7en, Kisiklottak, Fülke, A sötét lovag
6/11 anonim válasza:
Sakáltanya, Doktor Szöszi, Amélie csodálatos élete, Az igenember, A lány aki hétköznapi akart lenni
7/11 anonim válasza:
Már megint ki az, aki folyton lepontozza a válaszokat? Ízlés, ajánlás, szerintem nincs rossz válasz...
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem, mindenesetre nagyon köszönöm mindenknek a sok jó ajánlást, aranyosak vagytok! :)
Ha tudtok még, jöhet, lesz mit néznem. :)
2019. szept. 11. 08:03
9/11 anonim válasza:
Full metal jacket
Trockij (sorozat)
Csernobil (sorozat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!