Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany kiskanal (nagykanal)...

Hany kiskanal (nagykanal) cukrot tesztek az 1,5 ev koruli babatok teajaba 1 literhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor tettem bele mikor hasfájós volt még az elején és ritkán volt széklete, akkor is csak azért tettem a mecsek teába cukrot mert a védőnő javasolta, lágyítja a székletet. Mostanában nem szoktam a teájába cukrot tenni, natúran issza a mecsek teát is és a gyümölcs teákat is, megkóstoltam és a gyümölcs teának nagyon finom íze van és az illata is finom gyümölcsös, nem hiányzik belőle a cukor. Szörpös vizet is szoktam neki adni, kb egy kiskanálnyi szörpi (abból az olcsóbb hígabból) és a többi víz a 260ml-s cumisüvegbe, szóval inkább csak a színe miatt.
2010. júl. 27. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam meg sem issza a teát, ha cukros (első pillanattól elutasította, nem tudom, miért). Mostanában kap majd bő fél liter teához egy kanál (kisebb fajta evőkanál) mézet. Én a nagy meleg miatt teszem ezt.De továbbra is megissza anélkül is, csak így több folyadékot visz be a szervezetébe, mert ezt tényleg csak úgy gyűri befelé.
2010. júl. 27. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, elfelejtettem, 10 hós a fiam.
2010. júl. 27. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:
4 dl hez 1 tápis mérőkanál szőlőcukor, vagy gyümölcscukor.
2010. júl. 27. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem teszek bele semmi cukrot!!! Lógatós HIPP (Ausztiában tudom csak megvenni, mert itt csak a granulátumosat találtam), vagy Alnatura teát kap minden izesítés nélkül. De a kedvenc a víz. Ráérünk még később a mindenféle ízesített teára, gyümölcslére.
2010. júl. 27. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:

21:15-ös

DM-ben van Alnatura gyerektea és sima Dm-es is, én ezeket használom, 16 hós a kicsi.

2010. júl. 27. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
2 éves,és semennyit.Én is cukor nélkül iszom,ő is így szokta meg(kicsi korában édeskömény vagy Mecsek baby teát ivott,azt is "tisztán").A gyümölcslevekért most sincs odáig,szörpöt se ivott még.Igaz,nem is édesszájú.
2010. júl. 27. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!