Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogy 4 hónapos babám...

Baj, hogy 4 hónapos babám almájába tettem 1 kiskanál darált háztartási kekszet?! Mi baja lehet tőle? Más is tett már neki bele? Úgy tudom új állás pont szerint ilyen idősen már lehet kezdeni bevezetni a glutént. Jól tudom?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 12:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, jól tudod. Semmi baja nem lesz tőle, de én inkább tej és tojásmentes babakekszet adnék, nem HT-t, ha már adni akarsz.
2010. nov. 12. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:

Mindig van új állás meg van a régi és van a kettő között.

Nem lehet baja tőle de a háztartási kekszben nem sok egészséges dolog van. Persze ettől még nem árt. süriteni lehet vele.

2010. nov. 12. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:

Valószínű semmi baja nem lesz tőle. Igen, az a legújabb álláspont, hogy már 4 hónapos kortól érdemes glutént adni (mert így jobban kezelhető, ha előbb kiderül, hogy érzékeny rá) Persze egy év múlva valószínű megint más lesz az orvosok véleménye...

Én is szoktam neki kekszport rakni az almába, bár én azért megvártam a 6 hónapos kort ezzel.

2010. nov. 12. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
én baba piskótával sűrítettem de szerintem a keksztől se lesz semmi baja.
2010. nov. 12. 12:42
 5/16 anonim ***** válasza:

DM-ben lehat kapni 3 gabonás natúr pépet. Hasonlít a tejpéphez,de mégsem az. :)

Én azzal sűrítettem. Sokkal egészségesebb, mint a keksz.

2010. nov. 12. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia inkább vegyél Milupa hétgabonás pelyhet és azt tegyél bele. Nem a gluténnel van még baj a kekszben.
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, megnyugtattatok!
 8/16 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találtam, hogy megmutizzam mi az. :)

2010. nov. 12. 12:45
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Gondolom ez van rossmannban is mert csak az van a közelünkben, majd megnézem jövő7en...

2010. nov. 12. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen nincs a rossmannban, ez Babylove, DM saját márkája. :) De keress valami tejmentes gabonapépet és az jó lesz!
2010. nov. 12. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!