Baj, hogy 4 hónapos babám almájába tettem 1 kiskanál darált háztartási kekszet?! Mi baja lehet tőle? Más is tett már neki bele? Úgy tudom új állás pont szerint ilyen idősen már lehet kezdeni bevezetni a glutént. Jól tudom?
Bőven elég neki az alma (sőt az is túl korai), de ha ragszkodsz ahozztápláláshoz, miért nem krumplit raksz hozzá.
Esteleg sinlac-ot, rizst
Glutén még várhat.
Összetevõk: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát), só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok: (borkõsav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.
A glutén az talán oké lenne, de nem kell mindjárt a brutál reszelt kekkszel kezdeni.
4 hónapos gyomrának egyáltalán nem való.
Köszönöm a válaszokat, és annak is aki nem ért velem egyet, én így csináltam és így is fogom csak arra voltam kíváncsi hogy a kekszet mi a helyzet, de ezek utén megnézem azokat amiket írtatok és adom neki azt az almával és társaival.
És igen jól írták pár hozzászólással előrébb kezdődik az okoskodás... Vártam hogy ez lesz tudtam hogy ki se fog maradni, korábbra vártam elég jól megúsztam kevés negatívval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!