S. O. S! 5 hetes kisbabam leesett a kanaperol. Alig sirt
utana cicizett Most alszik. Nagyon felek hogy valami baja
lett?
Ez nem szupermamiság, hanem józan ész kérdése.
2020. márc. 3. 03:47
Így van ahogy 21 mondja. Hibáztam már persze. De eszembe nem jutott volna egy másodpercre sem olyan helyen hagyni a gyermekem ahonnan leeshet.
2020. márc. 3. 07:45
Én bevallom hagytam a gyereket olyan helyen ahonnan leeshet, de pont ezért pl ha kanapén volt és bennem volt a félsz, a kanape alatti részt kipárnáztam, sőt én altalaban kivettem a szivacsot a kiságybol és azt tettem oda.
Nekem is legurult egyszer, igaz 3 hónapos volt,és a kiságy szivacsra nem pedig jarolapra, de így se a gykn kerdezgettem hogy mi legyen, hanem azonnal hívtam az ügyeletet hogy úton vagyok a gyerekkel a kórházba.
Ez nem szupermamisag hanem ész.
2020. márc. 3. 07:49
24/33 A kérdező kommentje:
Haha
Oke akkor en felelotlen bolond vagyok Ti meg nem!
Puszi
Hal isten semmi baj,leirod hogy milyen vizsgalatokat vegeztek? Koponya ct?
2020. márc. 3. 13:01
Kérdező bárkivel megesik ez, nem ott kezdődik a probléma nálad, hanem ahelyett, hogy belátnád mekkora ökör voltál, savazod, szuperanyunak titulálod azt, aki előre gondolkodik, és nem hagyja olyan helyen a babát, ahol baja lehet. Adj hálát, hogy megúszta, és nézz magadba!
2020. márc. 3. 13:12
Most jobb, hogy belerúgtok szegény kérdezőbe? Örüljünk, hogy minden ok és kész. Azért azt valljuk be, hogy 5 hetes babánál nem készül arra az ember, hogy legurul az ágyról..
2020. márc. 3. 15:31
28/33 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nem a szelere tettem es ahogy leirtam fel percre hagytam magara - nem szamitottam ra hogy egy 5 hetes kisbaba annyit tud kapalozni hogy leguruljon. Sajnos nehanyan nem tudnak olvasni vagy csak a szovegertelmezessel van a gond mivel mar leirtam hogy belatom hogy hibaztam es tobbet nem hagyom magara. Megis jonnek sorra a negativ kommentek. Ha segiteni nem tudtok, hasznos tanacsot nem adtok akkor annak mi ertelme van hogy leirjatok hogy milyen hulye felelotlen vagyok?! Kihasznalva az oldal altal adott anonimitast sokan ugy beszelnek a masikkal mint a kutyaval. De ha ettol jobban erzitek magatokat - Egeszsegetekre!!! Nekem egy pici baba mellett se idom se Energiam nincs az unatkozo anyukakkal szajkaratezni! Minden jot nektek! 😉
Miért is vagyunk szupermamik meg bántóak? Mert leírtuk, hogy vidd be a kórházba???
2020. márc. 4. 15:45
Végigolvastam még egyszer a válaszokat: nyalogatod a sebeidet, meg elvárod, hogy téged vigasztaljunk, ahelyett, hogy megfogadtad volna a tanácsokat és elviszed orvoshoz! Tényleg agyfszt kap az ember az olyan anyáktól, akinek a kis lelki világa fontosabb, meg hogy mit fognak szólni, ha megtudják, hogy hova rakta le a gyereket, mint a gyerek testi épsége.
Vidd már el az orvoshoz, mert gondolom azóta se tetted, csak mélyen hallgatsz!
2020. márc. 4. 15:51
Kapcsolódó kérdések: