S. O. S! 5 hetes kisbabam leesett a kanaperol. Alig sirt utana cicizett Most alszik. Nagyon felek hogy valami baja lett?
Figyelt kérdés
Kerlek ne csesszetek le epp elegge ki vagyok keszulve. Hivjak mentot?2020. márc. 2. 12:19
11/33 anonim válasza:
Járólapra esett akkor főleg menjél be vele a kórházba, vagy valami!
12/33 anonim válasza:
Mivel kore esett,vidd be inkabb,max egy nap megfigyeles lesz. Minden jot,majd irj.
13/33 anonim válasza:
Ilyesmi balesetek elôfordulnak. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, akivel megtörténik ilyesmi. Nyilván nem volt jó döntés a kanapéra tenni a gyereket, de ez már mindegy. Nagyon pici még a babád, elég magasról esett az arcára, a szeme is bevörösödött. Mindenképp érdemes megmutatni orvosnak.
Gyámügy: ennyiért nem valószínű, hogy szólnak a gyámügynek. De ha mégis, akkor se pánikolj, kimennek, megbeszélitek, hogyan legyen bababiztos a lakás, végrehajtjátok a kért változtatásokat és kész. A gyermek kiemelése a családból már csak a nagyon végső lépés. (vagy Norvégiában élsz? Mert akkor tényleg kaki van)
14/33 anonim válasza:
Mégcsak 6 hetes,nemkérdés hogy korház.
15/33 anonim válasza:
Ne viccelj... 5 hetes, aki még megtartani sem tudja a fejét, csak úgy, mindenféle tompítás, hárítás nélkül 'csak úgy' arccal becsapódik a kemény járólap-ba, nagyobb magasságból, mint Ő maga... gondolkodás nélkül, azonnal mentem volna vele a gyerekkórházba! Ha ezeket a paramétereket kivetíted önmagadra; az sem semmi, de egy újszülöttnél, ahol még a koponyacsontok sem olyan kemények...
16/33 anonim válasza:
Utolsó, ugyanez jutott eszembe! 5 hetesen arccal leesni 40 cm-ről...
Kívánom hogy minden rendben legyen, jelentkezz majd!
17/33 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenkepp nezesd meg orvossal, mondd el mintortent oszinten nyugi nem hivjal a gyamougyet balesetek barkivel megeshetnek. Ha baja lesz es utolag derul ki mondjuk egy mr vizsgalaton na akkor mar kihivjatjak a gyamugyet mert felelotlenul nem nezetted meg orvossal. Szoval csak nyugi es mutasd meg dokinal. A legjobbak is hibazhatnak de legyen ez tanulopenz egyelten masodpercre se hgyd felugyelet nelkul “magaslaton”
18/33 anonim válasza:
Szted minden szulore gyamugyet hivnak akinek baleset eri a gyereket?legyel felnott, vallald a felelosseget, menj be ugyeletre...
19/33 anonim válasza:
Szegény! Az én babám 6 hetes! Minden rendben van veletek? Nagyon drukkolok!
20/33 A kérdező kommentje:
Hala Istennek nem lett semmi baja! Köszönöm a normalis valaszokat, a szupermamiknak meg csak gratulalni tudok hogy meg soha az eletben nem kovettek el hibat! Förtelmes hogy igy ismeretlenul milyen hangnemben beszeltek a masikkal!!!!!!!!! Komolyan mondom hanyok az ilyesmitol! Igen, hibaztam es tanultam belole! Ember vagyok!
2020. márc. 3. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!