Babámról 1. szülinapjára szeretnék egy videót összeállítani. Milyen zenét tennétek aláfestésnek?
Sok videót készítettünk a kisfiamról az első évben, és szeretnék összevágni egy kis videót a családnak ezekből a jelenetekből. Kb. 3-4 percesre gondoltam, és valami zene menne alatta, de itt vagyok elakadva, nem nagyon jut eszembe olyan zeneszám, ami alkalmas lenne aláfestő zenének. :)
Ismertek valami szép számot, ami illene egy ilyenhez? Egyelőre teljesen nyitott vagyok; lehet vidám is, megható is, lehet magyar is, angol is... Lehet olyan is, ami konkrétan babás/gyerekes témájú, de olyan is, ami csak hangulatban illik... Sőt az sem kizáró ok, ha nincs szöveg csak zene, ebben az esetben valami kis vidámat szeretnék.
Köszönöm az ötleteket. :)
Egyetértek az utolsoval
En a piano guyst ajánlom, van sok instrumentális feldolgozásuk, esküvőn volt nálunk több zene tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!