Hogyan szoktassam le erröl? OLYAN CSUNYA!
Kisfiam 12 hos és mostanában rákapott hogy turkálja az orrát.Állandoan az orrában van a keze mindegy hol van.Babakocsi,udvar,utca teljesen mindegy mindenhol csinálja.
Olyan csunya mikor könyékig(csak képletes persze konyékig nem nyomja bele a kezét)) turkál az orrában.Plusz félek is hogy megsért valami hajszáleret és vérezni fog az orra vagy ami még rosszab baja lesz töle,.Mit csináljak hogy leszoktassam?????
Ne parázz, hiszen még csak egy éves!
Böfögésről és pukiról már leszoktattad? :-)
Ha turkál az orrában annak oka van, pl van bent cucc és azt neked illene kitakarítani időnként.
Szia!
Kisfiam ugyan ezt csinálja. Bár régebben sűrűbben. Én nem szóltam rá, mert minnél jobban tiltod ő annál jobban fogja csinálni. Csak azért túrja az órrát mert most kezdi felfedezni "magát". Szerintem hagyd rá ahogy rászokott úgy le is fog róla szokni.
A dokinak már emlitettem de Ő is azt mondta hogy gyerek ujdonság stb.Majd abbahagya de olyan csunya mikor megyünk az utcán és turkál az orrában.
Utolso mit szedjek ki az orrábol ha nincs benne semmi???A doki szerint élvezi azért csinálja.
Szavakkal biztos nehéz elmagyarázni neki ezt..ez a büfi, meg pukileszoktatás jóó! :))
Szoval, ha elfogadsz egy jó tanűcsot..ha ezt teszi, akkor tereld el a figyelmét, adj neki egy játékot amit szeret, vagy egy kiflit, kekszet..bármit,ami eltereli a turkálásról a figyelmét..
Persze azért mond meg elötte, hogy "ne turkáld a nozid, nézd mit adok neked inkább!"
Remélem beválik, én igy csinálnám :)
"...olyan csunya mikor megyünk az utcán ..."
Nézd a társadalom megítélése ugyan azzal a témával kapcsolatban meglehetősen eltérő a kor függvényében és okkal.
Pl ha otthon én böfögök egyet, akkor mocskos állat vagyok, de a gyerek csinálja. "jajde cuki arany kisangyalom".
Fogad el és akkor kezdj aggódni ezért, ha majd 3x ennyi idős lesz.
Kár ezen ennyit molyolni.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!