Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a férjemet a csúnya beszédről?
nem konnyu!
nekem 2 ev kelett ahozz hogy legelabb eszrevegye magat ha elottem csunyan beszel
en azt mondtam neki hogy a barataival ugy beszel ahogy akar de velem ugy beszeljen ahogy en vele.es azthiszem tisztel annyira hogy mostmar nem beszel egyatalan csunyan elottem es mar a baratai kozt sem annyira szerintem
Köszi a válaszokat. Bár az utolsó két választ nem nagyon értem. Mindegy.
Miért gondolod hogy én szoktattam rá?
Én nem abban a közegben nőttem fel, ahol ez szokás volt.
Nálam ez nem megy. Én mindenkire rászólok, hogy vegyen vissza, mert ...
és nem azért mert megtehetem, de mennyivel jobb úgy élni, hogy szépen beszélünk.
A másik meg az, hogy volt egy idő, amikor a kisfiunkkal kitaláltuk azt, hogy ha valaki csúnya szót mondd, akkor meg kell tennie valamit,amit nem szeret. Persze ebből mi kiestünk, maradt apa, és őtt szívattuk :)
Mindig tejet kellett innia ha csúnyát mondott.Gyűlöli a tejet, nagyon durván. De az üzlet az üzlet, és beleívott. Majd meg halt szegénykém :D
Ennél jobbat nem tudok kitalálni.
A fizetős dolog nálunk azért nem jó, mert az pró megy mindig a kisfiam perselyébe. Tőle egyértelmű nem vesszük el. De majd fizet nagyobbal :D
Ááááá... valami hatásosabbat kell kitalálnom. Nemsokára megszületik a második kisfiunk, és nem akarom hogy az első szava ocsmány legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!