Hogy szoktassam le őket a csúnya beszédről? Ha elválunk
5 kicsi maradna velem, de én a gyerekekkel szeretnék
maradni, velük teljes az életem.
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal,és 5 kisgyermekünk van.Nekem van egy nagyobb fiam,aki 8 éves.És azóta született 4 kicsi gyerek.(1 hónapos,másfél éves,3 éves,5 éves)Kihűlt a kapcsolatunk az idők során,meg össze is vesztünk,mert a kicsik előtt csúnyán beszélt.Viszont ha elválunk,akkor az 5 kicsivel kéne maradnom.Dadát tudnék fogadni,igazából nem is a pénz a gond,de nem szeretnék.Addig volt jó neki,amég meg nem tudta hogy várjuk az ötödik babánkat,onnantól kezdve ivott,csúnyán beszélt a gyerekek előtt.A legkisebbel pedig nem is foglalkozik,szerinte nem az ő gyereke.Ez borzasztó érzés.Meg az is baj,hogy a kicsik csúnyán beszélnek,elhallották az apjuktól...Ez aggaszt a leginkább...
2009. máj. 6. 15:07
1/10 A kérdező kommentje:
Most meg az édesanyjánál lakik,én vagyok itthon a gyerekekkel...Édesanyja volt itt ma nekem segíteni délelőtt...
2009. máj. 6. 15:10
2/10 anonim válasza:
Az hogy csúnyán beszélnek a kicsik csak egy dolog ´.Még le lehet szokatni oket róla!De a helyzet a férkeddel még rosszabb!Ez nem tesz jót sem neked sem pedig a csemetéknek.Szedd ossze magad,és gondolod át az egészet.Ha válni kell hát elválsz.A gyerkeket úgy is te kapod meg.Csak akkor veszik el egy anyátóla gyerkeit,ha az iszik vagy drogozik vagy ha nem látja el oket tisztességesen.De ez nem vonatkozik rád ugye? Bisztosan lesz segítséged a nehéz napokban...Az urad meg csak had részegeskedjen!
2009. máj. 7. 01:25
3/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem a férjem,vszont a gyerekeket képtelen lenék egyedül nevelni,ráadásul a 3 éves majd csak jövőre megy oviba,ill ősszel....egsz napom abból áll hogy gyerekek...gyerekek...gyerekek...KIMERÜLTEM!
hát már egy pár napja 6an vagyunk itthon,én és a gyerekek....
2009. máj. 7. 18:55
4/10 anonim válasza:
De minek kellett ennyi gyerek?!
2009. máj. 7. 22:28
5/10 anonim válasza:
A 01-25-os válaszado vagyok.Azt el is hszem hogy ki vagy merulve,én is ki lennék!Csak azt nem értem hogy ha a férjed is vállalt egyutt veled ennyi csemetét,hogyan tudod neki megbocsájtani,hogy amelett hogy iszik,még ott is hagy benneteket.Csak azt a részét élveszte a dolgoknak amígmegcsinálta oket? Már bocs a kifejezésért de így van.Ès ha iszik a férjed és csak a csúnya dolgokat tanulják a kicsik és ráadásul azt mondja hogy az utolsó nem az ové,áruld már el nekem mit szeresz rajta?Azt írtad hogy a pénz nem probléma.Ha ez így van akkor nincs szukséged egy ilyen emberre!De egyenlore csak hagyadd had menjen anyósod segíteni!Pihenned kell egy kicsit!Szuleid?Barátnók akik besegítenének ilyenkor?Minden esetre át ekll nagyon jól gondolnod a helyzeted mielott lépnél! Csakis hideg fejjel hoz okos dontést az ember!!!
2009. máj. 8. 12:07
6/10 anonim válasza:
A 22-28-nak uzenem! Ha nem tudsz neki értelemes válszt írni,akkor ne írj semmit ...!!!
2009. máj. 8. 12:15
7/10 A kérdező kommentje:
Azthittem együtt leszünk örökre,hát nem így lett.ok várok.anyuék nem itt laknak,itt annyira nem is volt idöm barátnőzésre.....ahol eddig laktunk,ott volt sok...:-)
2009. máj. 8. 20:05
8/10 anonim válasza:
Ha a pénz nem gond akkor váljatok el. Lehet fáradt leszel, de szabad és nem veszekedve kell lefeküdnöd, ébredned. Ha akar akkor anyós eljön segíteni, ha ő közel lakik, hátha ő normálisabb mint a fia. Bár ha így eljött akkor szerintem az.
Ha meg van, lenne pénzed dadára akkor fogadj azt, legalább néha. Addig pihensz, kikapcsolódsz. Nem szégyen az. De utána megújult erővel tudsz a gyerekkel lenni. Sokszor nem a mennyiség számít egy gyereknek, hanem a minőség. Jobb nekik kevesebb időt egy kedves, mosolygós, türelmes anya, mint egy kimerült, ideges, veszekedős sokat.
Ha kiadod a férjed útját, hidd el eleve alapból is felszabadultabb leszel. Anyós, dada segítséggel meg aztán még jó is lehet. Aztán majd lesz más. Felnőnek hamar a gyerekek, pláne utólag nézve.
2009. máj. 9. 15:37
9/10 anonim válasza:
Azt írod hogy okevárok! Mire? A férjedre? Hogy kipihenje magát? Na ez jó! Most két fontos dolog van az életetben:TE és GYERMEKEID!!!Fogadd meg az elottem lévo tanácsát és haladj elore!!!Nem kell rogton vállópert indítani,csak próbáld meg élni az élteted nélkule:Tudom hogy nehéz mert szereted,de néha muszáj keménynek lenni.Bízom benne hogy akad majd segítséged is mert anélkul bizony nagyon nehéz 5 kicsivel.Minden esetre sok TURELMET;ERÒT ès ami a legfontosabb KITARTÀST kívánok!!! Adj majd hírt magatokról.
2009. máj. 9. 16:11
10/10 A kérdező kommentje:
beadtuk a válópert...Az öt éves kisfiam,elköltözött Norbiékhoz,és az édesanyja közölte,hogy nem jön ide,mivel nekik ott van a fiam,őt nevelik...ne írjátok,hogy rossz anya vagyok!A fiam ragaszkodott az apjához!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!