Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok, ha sokszor...

Rossz anya vagyok, ha sokszor alig várom, hogy elaludjon a babám?

Figyelt kérdés
10 hónapos, 8 hónapos kora óta vezetve sétál. Mára odáig jutottunk, hogy nem hajlandó mászni, csak addig, amíg elér valahová és felállhat, már nyújtja is a kezét, hogy menjek és sétáljunk. Tegnap kipróbáltam, hogy meddig bírja, hát majdnem egy órát járkáltunk a lakásban és nem fáradt ki, viszont én úgy éreztem, hogy mindjárt leszakad a derekam. Egyszerűen akármit kitalálok neki kb. 2 percig érdekli, már mászik is oda hozzám, feláll és néz rám a boci szemeivel, hogy most akkor menjünk...Bútorokba kapaszkodva is megy, de az is csak addig tart, amíg elér hozzám. Sokszor alig várom, hogy elaludjon..., ja és a WC-re is jön utánam...
2008. nov. 20. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni fisher price meg micikmackós vagy nem tudom az milyen műrkájú járás segítőt.Ez tulajdonéppen olyan mint egy műanyag játék fűnyíró/persze csak külalakra olyan/ és azzal tud menni...na várj keresek neked linket.

Én tuti veszek majd

2008. nov. 20. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
2008. nov. 20. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, én a lányommal 3 és fél hónapig járkáltam így. Nagyon fárasztó tud lenni.Az én kisfiam is 10 hónapos, de szerencsére ő nem igényli, hogy fogjuk a kezét, már megtesz néhány lépést egyedül is.

Esetleg tényleg megpróbálhatod amit az első válaszoló ír, de szerintem ne vegyél túl drágát mert ha nem kell neki, akkor kidobsz egy csomó pénzt.

Kitartás!

2008. nov. 20. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen termeszetes, minden gyerek orokmozgo, es erdeklodik minden irant. Eloszor is orulj annak hogy van egy edes, EGESZSEGES babad, sokan cserelnenek veled.

Probalj vele minel tobbet a levegon is lenni, es elmenni vele otthonrol, hogy ne legyen neked se olyan faraszto, egyhangu es unalmas otthon lenni vele.

Ha van valaki, aki neha kivenne a kezedbol, segitseg lenne neked. Nagyszulokre gondolok. De, ha megtudod fizetni neha vidd el baby-sitterhez a babat, es addig te toltodj fel, foglalkozz magaddal, menj el a baratnoiddel egy kavera, es beszelgetni, csavarogni, csak ugy, baba nelkul!

Nem vagy rossz anya, plane ha mindent egyedul, segitseg nelkul te csinalsz a baba korul. Tudod teljesen mas, mint amikor valakinek a nagyszulok alig varjak, hogy megkaphassak az unokat, es sokszor meg el is kuldik a fiatalt pl. sportolni, csak azert hogy ok a babaval lehessenek. De nem mindenki ilyen szerencses, sajnos.

Faraszto egy ilyen kicsivel 24 orat lenni, ezert irtam, hogy probalj kicsit elszabadulni tole neha, meglatod jot tesz!

2008. nov. 20. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A tescóba van most 4ezerért járássegitő,szerintem megér egy probálkozást.
2008. nov. 20. 15:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Elszabadulni nem tudok, mert Anyukámék messze laknak, havonta egyszer jönnek egy napra, Anyósom itt lakik, de ő is csak hétvégén jön egy-két órára és inkább csak traccsolni...A férjem délutánra megy dolgozni, pont akkor amikor a lányom már nyűgösebb, úgyhogy így nehéz. Gondolkoztunk járássegítőn, lehet, hogy az lesz a vége...
2008. nov. 20. 16:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy imádom, Ő az életem értelme, 3 év után sikerült, csak néha nagyon fáradt vagyok...
2008. nov. 20. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

:-))) Nagyon aranyos

Nem vagy rossz anya, csak faradt es faj a derekad. De ugy tunik a kisfiad imad, ragaszkodik hozzad es kiegyensulyozott.

2008. nov. 20. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!