Ha egyéves kisfiam már le fel mászik a nagyágyon átalakithatjuk neki a kiságyat heverövé?
Ugy mászkál fel le a francia ágyon hogy nem is láttam még ilyet.Azért kérdezem mert este elég csuszosalvo.Értem itt hogy mikor alszik akkor össze vissza csuszik az ágyon.
Szerintem még korai de párom azt mondja hogy alakitsuk át aztán ha nem lesz igy jo akkor még mindig visszatehetjük a rácsot.
ha átalakitjátok akkor tegyetek lepotyogás gátlót az ágyra vagy ahogy mi csak egy matracot az ágy elé mi 9 hósan szedtük szét a kombi ágyat junior ággyá- heverővé- ahogy tetszik sokan mondták hogy nem jó 5let meg korai stb.
de azért mert utálta a rácsos ágyat... és köztünk se jó hogy állandóan ott aludt - forgolódik-
aztán ahogy szétszedtük élvezte hogy az csak az övé sokszor még a paplant is huzogatja meg simitgatja igazitja a párnát rajta
kb. kétszer huppant le a matracra ebből csak egyszer ébredt fel rá. szóval szedjétek szét nyugodtan.
Az én kisfiam már 10 hónapos kora óta egyedül ügyesen mászik fel-le a franciaágyról, kanapéról, de nem alakítanám még át a rácsos ágyát semmiképp! Annyit forgolódik éjjel, hogy kb. elalvás után fél órával már le is pottyanna. Sőt, általában úgy fekszik oldalra, hogy a hátát a rácshoz támasztja. Attól mert éber állapotban fel és le tudnak mászni, félig alvó vagy teljes alvó állapotban nem fog tudni beljebb mászni az ágy széléről, ha odáig elcsúszott.
Mi 2-2,5 éves koráig biztos nem alakítjuk át az ágyát.
1 éves kisfiú anyukája.
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!!!
Várom a többiek véleményét is!!!
Nekem a védőnő azt mondta, hogy 2-2,5 éves koráig a legjobb helyen a kiságyban van a gyerek.
Ezzel együtt 10 hós kora óta a földön alszunk, mert egyszerűen nem maradt meg a kiságyban. elaludt, felsírt... mindegy, ez az én problémám... szóval mi is átéltünk egy pár olyan korszakot, amikor elindult kifelé... sikerült kb. két hét alatt megértetni vele, hogy este van, mindenki alszik, neki is aludni kell... de ha a kiságyban aludna, biztos nem venném ki ezzel az eszemmel addig, amíg ki nem növi. Még akkor sem, ha szükség lenne a kiságyra... Szerintem ne zavarjátok meg a kis rendszerét! Majd Ő jelzi, ha már nem kell neki a kiságy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!