1,5 éves babátok még a kiságyában alszik vagy már nagyágyon? Én most tervezem, hogy a kisfiamat átszoktatom majd a leesésgátlós ágyra!
Hogyan kezdjem? Elöszőr csak délben altassam ott?
Attól félek,hogy igy szabad útja lesz és bármikor átjön hozzánk is!
Szia!
Az én fiam 14-hónapos korától ilyen ágyon alszik! Nem maradt meg a rácsos ágyban,kb egy hónapig küzködtünk azzal hogy ki be raktuk,és mindíg ordítás lett a vége:( Ezért döntöttünk úgy hogy veszünk neki leesésgátlósat. Tartottam tőle hogy mi lesz,de az első este óta azon alszik (kopp-kopp-kopp). Az igaz hogy letud jönni amikor csak akar,de még csak egyszer jött oda hozzánk a két hónap alatt, az is reggel volt. Mi az ágy elé tettük a kiságyból a szivacsot nehogy a földre essen ha véletlenül úgy ülne fel.
13 hónapos múlt, amikor leszedtük a rácsot, és helyette leesésgátlót tettünk fel.
Én is először csak délben altattam ott, gyorsan megszokta.
És igen, sajnos előfordul néha, hogy átballag, de még mindig jobb, mint amit korábban csinált: addig ordított, amíg ki nem vettük, és utána nem volt alvás. AZóta néha megjelenik fél hatkor, és mellettünk alszik még vagy egy órát. Sokkal kényelmesebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!