Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól tegyem át leesésgátló...

Mikortól tegyem át leesésgátlós kiságyba?

Figyelt kérdés
Kisfiam 19 hónapos és tegnap óta kimászik a kiságyból,letettem aludni és elkezdett utánnam hisztizni és kimászott.Félek hogy egyszer rosszul esik és megüti magát.Ha átalakítjuk a kiságyát/férjem asztalos a kiságyat is ő csinálta/hogy fog magától elaludni.Eddig mindig magától aludt el forgolódott,dünnyögött és ment neki egyedül is.Nagyon mozgékony baba és tudom hogy kimászna abból is,és felborulna a régi megszokott ritmusunk este is.Fürdés,tejcsi és betettem az ágyba és aludt is.Este mostanában sokszor felkel és sír utánnam ha kimegyek a szobájából.Ha nem lesz neki rácsa és este felpattan,fogoszkodna a rácsában kiesik az ágyból.Nálatok voltak problémák?
2010. szept. 9. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyetek ki egy-két rácsot (amin simán kifér a gyerek) az ágy egyik oldalán a vége felé, így szabadabban tud mozogni ki-be, mégsem kell aggódni, hogy rosszul mászik ki és leesik. Ha ki tud mászni az ágyból, akkor már tök mindegy, hol alszik. De így megmarad a kiságya, ami megnyugtató lehet számára és bezártság-érzete sem lesz.
2010. szept. 9. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a kiságyat alakítanám át , hogy ne tudjon kiseni, és még egy évig abban aludhatna. Valahogy még lejebb tenni a rácsot, vagy hasonló. Nekünk olyan kiságyunk van, amiből nem fog tudni kimászni, és nagyon szeretem. Lányom 20 hós, de legalább még fél évig ebben fog aludni.
2010. szept. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!