Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha nem hagyom sírni a...

Baj ha nem hagyom sírni a babámat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj,miért lenne baj!Mindenki úgy neveli a picijét,ahogy jónak látja.Nem tudom mennyi idős,de főleg ha kicsi,nem fogod elkényeztetni,hisz nagymértékben rád van szüksége.Persze az ember nem érhet mindig oda rögtön ha kell,de igyekszünk,és ha közben kicsit sirdogál,nem lesz semmi baja,de minden sírásnak oka van.
2008. nov. 19. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már baj? Így lesz kiegyensúlyozott és nem veszti el sem benned sem a világban a bizalmát.

Nem gondolom, hogy normális, hogy egy baba sír magára hagyva, tök mindegy, hogy mennyi időről beszélünk.

Olyan szép és rövid ez az időszak, ne mérlegeljünk, egy baba sosem sír ok nélkül. Amennyiben "csak" mami hiánya van, akkor is kell tudnia, hogy számathat ránk.

2008. nov. 19. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Kislányom 3,5 hónapos. Azt hittem túlzottan aggódó anyuka vagyok, de én is úgy gondolom, ha sír, annak oka van.
2008. nov. 19. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy nem baj, ilyenkor még főleg, de amúgy se tudod azzal elkényeztetni, ha foglalkozol vele. Egy 3-4 hónapos baba még nem tud szándékosan azért sírni, hogy kicsikarja amit akar, ő még azért sír mert éhes, álmos, nyűgös, vagy tényleg csak szeretethiánya van. Később üvölthet azért, mert már kóstolgat, próbálgatja meddig mehet el. Mondjuk az én fiam 7 hónapos, nagyon jól tudom, mikor hisztizik (erőlteti a bőgést, sikít, morog, könny nuku :))), de akkor se az van, hogy rácsukom az ajtót, hadd nyomja, hanem megpróbálom leállítani róla, adok neki valami foglalatoskodni valót, elterelem a hisztiről a figyelmét, és akkor veszem csak fel, mikor már nem ő kéri, mikor már nem üvölt, hogy érezze, hogy imádom, megvigasztalom, de nem abban a minutumban van felkapva, mikor őkelme úgy gondolja :) ez bevált, így nem a hisztivel éri el, hogy felvegyék.

boldog babázást, ne hallgass a Ferber-hívőkre! :)

2008. nov. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!