Mitől van az hogy amikor a babámat kiveszem a fürdővízből és betakarom a fürdőlepedővel elkezd nagyon sírni?
Figyelt kérdés
Előtte és fürdés közben semmi baja, nevetgél de utánna hogy kivettem nem lehet lecsillapítani , még a cumi sem kell neki egészen a szopizásig nagyon sír pedig nem lehet nagyon éhes sem.Mit tegyek vele hogy ne sírjon? (1 hónapos)2009. okt. 26. 20:40
1/7 anonim válasza:
Az enyém nem szereti, ha be van takarva, le van fogva a törülközővel. Próbáld meg, hogy nem bugyolálod be, kezeit szabadon hagyod.
16 hós a babám, de még mindig nem bírja.
2/7 anonim válasza:
A vízben jól érzi magát, mint a pociban. Az én kisfiam is sír, mikor kiveszem, 2 hónapos. Majd ha "nagyfiú" lesz, hiszti lesz, ha ki akarjuk venni a kádból :)
3/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.Imád fürdeni.Utána kivettük kellems vízből persze hoyg sírt.Aztán leszokott róla, úgy 3 hós korában körülbelül. Sőt,nekünk be is pisilt rendszeresen olyankor,mikor kivettük,a kifogóba.
Le fog róla szokni.
4/7 anonim válasza:
Szeret fürödni és nem akar kiszállni:.)
5/7 anonim válasza:
Bizony, nagyon szeret pancsolni és nem akar még kijönni a vízből! Kislányom, ha fél óránál rövidebb ideig fürdik, akkor rázendit. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Érdekes mert előtte a vízbe szokott picit pityeregni, a lepedőben meg meg szokott nyugodni . Most már egy hete fordítva van.
2009. okt. 26. 22:05
7/7 anonim válasza:
A kislanyom lassan 3 honapos es nalunk is igy van. Mine furdes utan ordit, a vizben nagyon szereti, de ha kivesszuk semmivel sem tudjuk megvigasztalni. En azt is olvastam, hogy ez altalaban minden babanal megvan es nem lehet pontosan tudni hogy miert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!