Ez a koszmó? Nagyon hámlik a 10 hetes babám fejbőre, arra gyanakszom, h. kezd nála kialakulni a koszmó, így ma elkezdem olajozni.
Nem kell venni gyógyszertárit jó a Gabi olaj is.
Biztos,hogy koszmós a pici babád fejecskéje,én fürdetés előtt kb,olyan fél órával jól megöntöztem olajjal a picikém haját megvártam azt a fél órát és fürdetés közben egy vattapamaccsal dörzsöltem neki fel és utána megmostam a haját,én vettem direkt koszmó elleni sampont kicsit drága,de nagyon hatásos általában baba boltban lehet kapni,nekünk 3-4 nap alatt el is tűnt,de én utána is ugyanazzal a samponnal mostam a haját és nem is jött vissza a koszmó.
A koszmó nem hámlik. Sárgás színű lerakodás a buksiján általában a feje tetején, amit ha körömmel megkaparsz fel jön.
Én ajánlanám mielőtt elkezded neki olajozni, hogy mutasd meg dokinak vagy védőnőnek, mert ha nem az nehogy baj legyen hogy rosszul kezelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!