Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti rábíznátok így a férjetekre...

Ti rábíznátok így a férjetekre a babát pár órára?

Figyelt kérdés
Hivatalos vagyok egy munkahelyi évzáró ünneplésre, úgy volt, hogy röviden benézek és két szoptatás között haza is érek. Addig a férjem vigyázna a kisfiunkra (2.5 hós), máskor is vigyázott már rá, szuperül elvannak. Most viszont a férjem megfázott, köhög, csillog a szeme stb. Nem lázas, dolgozni is megy, mégis félek, hogy abban a 2-3 órában megfertőzné a babát, mikor felveszi/pelenkázza stb. A kiságy így is a hálónkban van (kicsi a lakás, hamarosan költözünk), a közös légtér miatt eleve aggódom. Arra hajlok, hogy inkább itthonmaradok?

2019. dec. 13. 06:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat :)
2019. dec. 13. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is elkapod karanténba kerül a baba és egy újjal sem nyúl hozzá egyikőtök sem? 😀
2019. dec. 13. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos volt a nagyobbik lányom, amikor tüszős mandulagyulladással ágynak estem, majd' 40 fokos lázzal. Apa vidéken dolgozott, nem volt bevethető. Nagymama jött át segíteni, de nagyobbrészt én voltam egyedül vele. Semmi baja nem lett.
2019. dec. 13. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!