Folyamatosan nyög és erőlködik a baba, kinövi valamikor?
Figyelt kérdés
Két hetes lóra óta éjszaka folyamatosan nyög, erölködik. Ő alszik én nem, az első hetekben volt hogy rajtam feküdt de nem volt jó, most hason alszik de így se jobb. Elkeztük a biogaiat, aztán az espumisanra most az infacolt használom. Van hogy szoptatás közben is erölködik, ilyenkor is jön a puki. Ha este megszoptatom akkor egy két óráig csendben alszik aztán megint elkezdi, egyébként meg lehet hogy végig aludná az éjszakát ha nem kellteném fel szoptatni. Most 10 hetes. 8 fél 9-kor elalszik és éjfél 1 órakor kellek fel hogy erőlködik megszoptatom csendben van olyan 4 óráig onnantól kezdve semmit nem alszok. Az az érdekes hogy ha a karomba van akkor nyugodtan alszik, azt is csináltam már hogy magam mellé fektettem hátha úgy jobb lenne de a férjem nem igazán szereti mert fél hogy ráfekszik vagy azt mondja hozászokik hogy köztünk van, persze ő fel se kell egész éjszaka amíg én virrasztok és fáradt vagyok minden nap.2019. dec. 6. 18:36
11/13 anonim válasza:
Hallod,az én lányom mekegett,szerintem összefontad volna az összes szemöldököd ha azt kellett volna hallgatnod.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor egy megoldás maradt hogy én költözök ki a nappaliba 🤷♀️
2019. dec. 7. 03:50
13/13 anonim válasza:
Ezért kell, hogy legyen babaszoba.
Nemx 5 éves korára, hanem BABAkorára.
Jöhet a lepontozás 3 2 1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!