Folyamatosan nyög és erőlködik a baba, kinövi valamikor?
Nehogy már egy pici baba nyögdécselésétől ne tudj aludni.. akkor ne fektesd magad mellé...
Egyébként meg alvó gyereket nem keltünk fel :)
Ne ébreszd fel szopni, majd ébred, ha kér... én mindig hagytam aludni, 3 hónapos koráig át is aludta az éjszakákat (gyönyörűen gyarapodott a súlya is) azóta viszont kegyetlenül tönkreteszi az éjszakáimat, úgyhogy MOST élvezd ki, ha alszik, ne keltegesd.
Mi is használtunk infacolt, co-lactase-t, a co lactase kicsit jobb volt, az infacol szerintem még rontott is a dolgon, többet bukott tőle...de egyik sem csodaszer sajnos. Kísérletezgethetsz velük, hátha valami segít, de megoldani nem fogja dolgokat.
Én babám is ilyen nyögdécselős volt, sztem kb. 3-4 hós kora óta már nem az. (most, mint mondtam ébredős, az sokkal rosszabb, hidd el XD)
Magatok közé ne vedd ha a párod nem akarja, csak konfliktust szül. Tényleg a külön szoba lenne a megoldás (nálunk sokat jelentett a nyögdécselős időszakban, tudom miről beszélsz... ) persze ha ez nem megoldható akkor nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!