Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám folyamatosan nyom/...

A babám folyamatosan nyom/ nyög, nehezen jön ki néha a kaki, puki. ez meddig lesz így? Mikorra várható javulás?

Figyelt kérdés
7 hetes a baba de éjjel kezdi leginkább és reggelig tart, már sikít , sír a végén , köhög attól ahogy nyom :/tudom hogy normális mert meg kell tanulnia ezt is de mikorra várható javulás??Kapja a Biológiaiat mellé most espumisant, előtte kapott infacolt de az végül nem használt :( Tapasztalatokat várok ! Köszönöm előre is :)

2019. ápr. 10. 07:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Biogaiat bocsánat át írta a telefon :)
2019. ápr. 10. 07:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában 3 hetestől 3 hónapos korig tart a klasszikus hasfájós időszak, de persze ez is nagyon egyéni.

Óvatos körkörös has-simogatással (óramutató irányában), hajlított lábak óvatos hashoz emelésével, "biciklivel" lehet segíteni még kiküldeni a pukikat. Sok baba szeret ilyenkor kólikás tartásban feküdni (alkarodra fekteted hasra), vagy ölben lenni függőlegesben. Ezen kívül van még a szélcső vagy lázmérőzés. És ha kemény a kaki, valami minimál plusz folyadék (édeskömény tea, kamilla - kinek mi válik be, valakinek pont ront a helyzeten) vagy Laevolac szirup (ami tejcukrot tartalmaz). Szoptatott babánál ki lehet próbálni, hogy nem-e az általad fogyasztott, általában tejfehérje a ludas (ritkábban glutén, tojás, szója, mogyoró... és még ezer dolog), szóval kezdhetsz diétázni ezekre, minimum 2-3 hétig, hogy lesz-e javulás. Tápszeresnél meg meg lehet kérdezni a gyerekorvost, érdemes-e váltani és mire.

2019. ápr. 10. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam olyan 2 hos korára tanulta meg és múlt el a nyögdécselés, a biogaia vált be nálunk addig, meg a sok pocaksimi és hordozokendöben hordás

Illetve én szoptatás alatt elhagytam minden puffasztó ételt plusz tejet

2019. ápr. 10. 08:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , anyatejes és én sem eszem már semmi olyat ami banthatja esetleg ami még olyan az a tej mert azt teszem a reggeli kávéba :/// én is tornaztatom , simi, masszazs , de hát úgy tűnik akkor csak idő mire elmúlik .Néha használunk szelcsovet csak nem szeretném hogy hozzá szokjon így azt már tényleg csak legutolsó esetben. Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2019. ápr. 10. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az espumisanra figyelj, mert ez is okozhatja az ingert. Lehet sok neki,felezd meg az adagot. És talán vissza kéne állni a laktáz enzimre is. Lehet hogy låtszólag úgy tűnik nem használ, de biztos hogy segiti a pici emésztését.
2019. ápr. 10. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam hogy lehet hogy, már az espumisan a gond és ne kéne ....:/ Lehet azt csinálom most hogy minden második szopira adok és éjjel meg nem , aztán meglátjuk hogy milyen lesz így :/
2019. ápr. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!