Kukikérdés, miért van?
Szaiasztok!
8 hónapos kisfiam kukiját 4 hónapos korától huzogatjuk, most már elértük hogy látszódik a makk teteje, de úgy veszem észre lazult még, tovább is lehet húzni, de basszus mintha kifordulna az egész és ÚGYMARAD ha tovább húzom egy kicsit...alig lehet visszahúzni a bőrt...ez miért van?mi ez?
nem tudom jobban leírni:(
ezen lehet vitázni,minden orvos mást mond.
én az elsö gyerköcnél nem huztam ,fel is tépték,most hozom a 2. gyerköcnek ,de 8 hónapos és alig látszik a makkteteje.
Szoval az én tapasztalatom,szerint tökmindegy hogy huzzuk v. nem fajta kérdése,hogy ,hogy jönn föl a bör.
Tisztitás miatt jó fölhuzzni hiszen be is tud turosodni.
nem szenvedés szerintem mint ahogy az elsö írja,nem nyuzzuk ,csak amig engedi a bőr.
korházban is a vízelet szedéskor fölhúzzák lefertötlenitik a kukit és tiszta kukira teszik a vízelethez a zacsit.
Szoval hozzá lehet nyulni.
Pisiltetéskor is a 1.5 éveseknél is már ugy illene hogy fölhuznánk a bőrt ,ugy várnánk a pisit bili fölött állva.
2 hónapos volt a babám, amikor a doki simán felhúzta teljesen a babámnak fájdalom mentesen! Az első pár nap, míg nehezebben jött vissza a bőr, de ügyesen vissza lehet húzni egy mozdulattal! Szinte a fél föffetyűig, fel jött a bőr 2 hónaposan!
Azóta minden este felhúzom és tisztítom, és a nagyobb fiamnál ugyan így volt anno! Nekem furcsa, hogy sokan évekig nem mossák a baba fütyijét a bör alatt, persze vannak kivételek pl szűkület!
Szia!
Én tudom, hogy mire gondoltál, velem is előfordult már. Mi is mindig csak addig húzogattuk amíg a bőre engedte, aztán egyszercsak lecsusszant teljesen.Tökre megörültem,mondanom sem kell tiszta "dzsuva" volt alatta,szépen kitisztítottam és nem tudtam visszahúzni.Csomó iddeig bénáztam mire a férjemnek kiabáltam hogy jöjjön húzza fel.Kezem lábam remegett! Azóta nem is merem egyedül csinálni.A kérdésedre válaszolva nem tudom mitől lehet ez, én azt gondolom hogy talán attól, hogy közben megmerevedett a kukaca. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!