Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák a babátoknak adtatok...

Anyukák a babátoknak adtatok cumit? Milyen a jó dilemmába vagyok.

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja kell mert megnyugtatja van aki feleslegesnek tartja.Melyik cumi jó szerintetek?
2019. okt. 27. 19:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Enyémek is cumiztak, 3 hónapos korig sokat (nagyon hasfájós volt mindkettő) utána inkább csak alváshoz meg ha nagyon nyűgösek voltak, de főleg 7-8 kortól ahogy jobban mozogtak, egyáltalán nem is kellett nekik ébren. Később is maguktól adták nekem, ha felkeltek alvásból. Ők elég könnyen leszoktak róla. Az ujjukat sose szopták.

Mam cumi vált be mindkettőnél. Bár a kicsinél mást nem is próbáltunk.

2019. okt. 27. 21:56
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
MAM latex vált be amíg kicsik voltak.
2019. okt. 27. 22:48
 23/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem adtam a gyerekemnek. Az ujját se szopta soha. Egyéni döntés, ha jónak látod, adj neki.
2019. okt. 28. 06:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerkőcöm van. Mindkettőnek odaadtam, hátha megnyugszanak, a lánykám nagyon hasfájós volt. De mindkettő öklendezett, pedig többfélét próbáltam, nekik való méretben és kiköpték, szóval szavak nélkül megbeszéltünk. Cumi nem kell:)
2019. okt. 28. 07:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 2 hónapos az első 5 héten nem cumizott, nem fogadta el. Most kipróbáltuk a MAM-os cumit, ezt elfogadja. Szerintem nem rossz dolog a cumi, könnyebben megnyugszik a baba.
2019. okt. 28. 20:28
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2019. okt. 28. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!