Mi volt a napirendje ennek idos koraban a babatoknak?
Én azok közé tartozom akiknek akkoriban már volt napirendje :) persze azóa minden ezerszer borult már-ez főleg az alvasra jellemző sajnos. Mert pont ezidőtájtnálltunk át a napi 5x evésre, ami viszont azóta is így van.
Jól emlékszem mert nagyon szépen kialakult. Ez annak volt első sorban köszönhető, hogy elkezdte átaludni az éjszakát és reggelente szinte mindig ugyanabban az időben kelt.
Ez pontosan reggel 6-7 között volt, majd rögtön evett is(tápszeres baba). Ezután picit elgagyorászott, elnézegetett és 1 órán belül visszaaludt. Aludt olyan 9.00-9.30-ig ha jól emlékszem. Újra tápszer, majd ébren volt úgy 11-ig. Mivel ez a nyár elején volt, így jol emlékszem hogy ilyenkor vittem ki levegőzni, mert akkor meg nem volt kánikula. Ujra aludt úgy 1-1,5 órát a babakocsiban. 12.30-13.00 ébredt és evett megint. Majd ébren volt úgy 1-1,5 órát. Aztán elaludt és aludt egészen 16.30-17.00-ig. Akkor ismét kajcsi. És ezután már nem aludt el, egészen a 19.30-19.45-ös fürdetésig. 20.00-kor vacsi. Akkoriban nagyon szerncsesnek éreztem magam, mert ezidőtájt az utolsó tápszerbe mindig belealudt.
Arra figyeltem hogy minden (!) évrenlétben legalább pár percre hasra tegyem. Enellett délelőtt és a fürdés előtti időszakban is 1-1x átmozgattam, babatornáztunj picit, gyakoroltuk a targyak követését, és egy keveset enelekem neki😊 akkor még olyan cukin hallgatta. Sokszor ez segitett hogy kibirja a hason levést.
Azota az alvás messziről sem ilyen jó sajnos, főleg éjjel vannak gondol, nem borzasztó, de visszasírom. A napirend pedig ici picit vàltozottt a nappali alvás csökkenése és a hozzátáplálás végett. Remélem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!