Szerintem egyik sem jó, Cumizavart okoz, bekavar a szoptatásba, később meg nagyon nehéz leszoktatni, és a fogak fejlődésének is árt.
2019. okt. 27. 19:31
2/26 anonim válasza:
Dehogy nehéz leszoktatni. Az ujját nehezebb elvenni.
2019. okt. 27. 19:34
3/26 anonim válasza:
Semmiképpen nem akartam, nem is vettünk csak kaptunk vagy hármat, jópár hetes volt amikor először adtam oda, de akkor is csak azért mert egyfolytában ordított, semmi nem használt és már anyukám veszekedett velem hogy adjam már oda azt a rohadt cumit!! Majdnem 3 éves volt mikor leszokott róla :S a Nuk cumi volt a legjobb neki.
A fiam teljes mértékben elutasította (az ujját sem szopta egyik gyerek sem)
2019. okt. 27. 19:35
4/26 anonim válasza:
Én is így voltam
Adtam
Cumizavaros lett
Megküzdöttünk vele
Kb 1 éves kora óta játéknak használja a régi cumiz
Avent, MaM cumija volt.
Sokkal jobban megnyugtatta a szoptatás, az első idő nehéz csak, aztán mindenki belerázódik.
Növekedési ugrások pedig 1-1 nap csak.
2019. okt. 27. 19:37
5/26 anonim válasza:
Szerintem tégy úgy, ahogy neked jobb. Ha azzal nyugszik meg add neki. Ezzel a cumizavarral elnézést, de a tokom ki van már. Annyira túl van tolva. Ilyen trendi kifejezés lett... Amúgy ismerek olyan gyereket aki sosem kapott cumit és sebesre szopta az ujjat. Szo-szerint veres-sebesre. Az biztos sokkal jobb. Nem ítélkezem, mert lehet hogy ot nem is érdekelte a cumi szóval ez van. De ne szenvedj se te se a babád ilyen marhaságok miatt. A mai cumik már direkt fogvedosek. Adj neki egyet. Ha elfogadja ok, ha nem, nem. Egy felnőttet se ismerek aki meg mindig cumizik, úh csak leszoknak róla az emberek 😉 amúgy ha nem hiányolja a te gyereked, akkor valóban fölösleges lehet rászoknia. Mam-os cumik elég jók. És ne parázz ha minden cumis gyereknek gondja lenne a szopással, a nők 90%-a nem tudna szoptatni.
2019. okt. 27. 19:37
6/26 anonim válasza:
A babátol függ.Az enyém pld el se fogadta.
2019. okt. 27. 19:40
7/26 khniki válasza:
Én nagyon cumiellenes voltam (nekem nem volt, szoptam is az ujjam 5 éves koromig), de a többedik órákig sétálós, sírós éjszaka alatt meggondoltam magam. Szerencsére a várandós csomagokból volt itthon többféle cumi. Nagyon bevált, a MAM-ot szereti. Ő is csak megnyugvásra használja, ha már nincs rá szüksége, kiköpi. Semmi zavart nem okoz, ugyanúgy szopizik. 6 hetes most, szóval nincs még foga, de már lehet fogszabályozós cumit is kapni a későbbiekre.
2019. okt. 27. 19:40
8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2019. okt. 27. 19:43
9/26 anonim válasza:
Öcsémnek bőrkeményedés volt az ujján az ujjszopástól, a végén erőspaprikával kenték apáék... Ha kell neki valami, akkor inkább cumi, mint az ujja.
2019. okt. 27. 19:44
10/26 anonim válasza:
Adtam mindkét fiamnak. A nagy 2 hetes koraban kiköpte. Azt hiszem szopta az ujját, de talán 1,5 éves koráig.
A kicsi 2 his korában kiköpte, ujját szopizza, de csak akkor, ha fáradt, amúgy eszébe sem jut.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!