Mi az az álometetés?
Igen, az hogy nem kelted fel enni, hanem álmában a szájába rakod a cicit vagy a cumisüveget és úgy eszik.
Nálunk muszáj volt csinálni, mert lánykám napközben nem evett sokszor és éjjel sem kelt fel enni. Így mondjuk 6-kor vacsorázott, 7-kor már aludt, akkor 9-10 óra körül bementem hozzá a tápszerrel, beraktam a szájába és szépen megette, amit kellett.
Amikor túl fáradt volt ahhoz, hogy vacsorázzon, akkor is ezt csináltam, hogy egyen eleget, mert elég soványka szegénykém.
Az én babám 8 körül vacsizik és aztán szinte rögtön alszik is. Ha nagyon álmos volt és nem evett eleget, akkor amúgy is fel szokott ébredni 11/éjfél körül, de egyébként is általában csak egyszer, max. kétszer ébred éjjel. Nem ébred fel teljesen, mikor hallom, hogy nyöszörög, akkor átmegyek és megetetem. Utána rögtön alszik is tovább. Reggel 6 körül kel.
Tudatlanul is az álometetést csináljuk? Végülis mindegy, hogy 11-kor eszik vagy hajnal 2-kor nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!