Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Letennétek a földre négykézláb...

Letennétek a földre négykézlábas babátokat ott, ahol három kutya és egy macska (mind a négy kinti-benti) járkál állandóan?

Figyelt kérdés
Nem az a kérdés, hogy bántanák-e a gyereket, tegyük fel, hogy éppen nincsenek is bent az állatok, de mégis ott szoktak mászkálni, fetrengeni a szőnyegen. Játszhatna ott négykézlábas babátok?
2010. júl. 16. 08:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%
És ha a többség azt a választ írná a kérdező eldöntendő kérdésére, hogy letenné, akkor a kérdező is így tenne?...
2010. júl. 16. 15:01
 22/29 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nyugodtabb szívvel letenném, igen! Így viszont meg fogom kérdezni a gyerekorvos véleményét.
2010. júl. 16. 15:17
 23/29 anonim ***** válasza:
46%

Légyszíves majd írd meg, hogy mit mondott, jó ? :)

-Mert lehet, hogy rosszat tennék a babámnak, ha hasonló helyzetben letenném, csak most nem tudok róla/ nem úgy gondolom, ártani pedig nem szeretnék neki.

Egy előző válaszolónak üzenem még (én vagyok a tyúkxaros :DD), hogy rosszul értelmezte, én a panelre értettem a burkot.

Azonkívül szívesen várnék tőle egy hiteles linket, hogy mennyi volt a várható élettartam "régen" - lévén édesanyámról szó, 55 éve. És hogy mennyi most a várható élettartam. Mert ám nem a sötét középkorról beszélünk, amikor szánalmasak voltak a higiénés körülmények (is), hanem pár évtizeddel ezelőttről. Előre is köszönöm a linket, gondolom nem légből kaptad az információdat.

Kérdezőnek meg bocsánat az offért, remélem a válaszom (attól függetlenül, hogy hogyan teszel) nem volt olyan haszontalan :S

2010. júl. 16. 23:26
 24/29 anonim ***** válasza:
19%

ez komoly hogy valami igénytelen állatbuzeráns lepontozta a "nem" válaszokat??? :DDDDD

kívánom hogy fulladj egyszer bele az állatod mocskába.

2010. júl. 17. 08:00
 25/29 anonim ***** válasza:
41%

Kedves 23.26!

Nem linkelek, keress rá ha érdekel, nem foglalkozom a statisztikával. A nagymamámék 6-an voltak testvérek, az egyik húga pár hónaposan halt meg diftériában a másik pedig 15 évesen tüdővérzésben.

Ha ma lennének ilyen betegek élhetnének, illetve diftériát nem is kapna, oltás van ellene. Ők sem a középkorban éltek!

Nem tudom mire ez az érzékenység, én csak azt mondtam hagyjuk már, hogy mi volt régen! Ha ezzel téged megbántottalak, bocsánat érte!

2010. júl. 17. 08:16
 26/29 anonim ***** válasza:
88%
2010. júl. 17. 08:40
 27/29 anonim ***** válasza:
36%

Én sem szeretem az összehasonlítást mi volt rég és mi van ma! Az emberek mások voltak, mások voltak a körülmények, nem volt ennyi vegyszer, nem volt ennyi stressz, nem volt ennyi autó...stb

Aki az 50 években volt gyerek azt a nem lehet összehasonlítani azzal aki 2010 ben gyerek és erre nem kell statisztika! Akkor még lehetett fáról gyümölcsöt enni, most még azt sem lehet odaadni amit a piacon vagy a lidlben veszek! Sőt akkor még a tyúkszart is meg lehetett enni , de ma már a tyúkot is meg kell nézni hol veszed és milyen? Régen volt ez? NEM!

Mégis sok gyerek halt meg abban az időben mert nem volt oltás sem légzésfigyelő és én sem a sötét középkorról beszélek!

Az akkor volt , ez meg ma van!

2010. júl. 17. 08:52
 28/29 A kérdező kommentje:
Igen, megírom, hogy mit mondott a doki. Most szabira ment két hétre, de utána beszélek vele erről. Köszönöm mindenki válaszát!
2010. júl. 17. 21:33
 29/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocs, hogy későn jelentkezem, elfelejtettem írni korábban. Beszéltem tehát a kutya-macska kérdésről a gyerekorvossal. Így konkrétan a kérdésemre nem válaszolt, de elmondta, hogy nem egészséges úgy tartani az állatokat, hogy a csecsemővel érintkezzenek sem ők, sem a szőrük. A kutyával kapcsolatban ő is a férgességet említette, és hogy a kutya nem használ wc papírt, a szőréről, végbeléről pedig bármikor a gyerek szájába juthat a kórokozó. A gyerek májára is káros lehet. A macskáról pedig, hogy a toxoplazma csecsemőkorban sem veszélytelen, szemkárosodást és agyi károsodást is okozhat. Úgy döntöttem tehát, hogy kb. másfél éves koráig nem fog ott hancúrozni a kisfiam, ahol az állatok is.
2010. aug. 26. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!