Letennétek a földre négykézlábas babátokat ott, ahol három kutya és egy macska (mind a négy kinti-benti) járkál állandóan?
Légyszíves majd írd meg, hogy mit mondott, jó ? :)
-Mert lehet, hogy rosszat tennék a babámnak, ha hasonló helyzetben letenném, csak most nem tudok róla/ nem úgy gondolom, ártani pedig nem szeretnék neki.
Egy előző válaszolónak üzenem még (én vagyok a tyúkxaros :DD), hogy rosszul értelmezte, én a panelre értettem a burkot.
Azonkívül szívesen várnék tőle egy hiteles linket, hogy mennyi volt a várható élettartam "régen" - lévén édesanyámról szó, 55 éve. És hogy mennyi most a várható élettartam. Mert ám nem a sötét középkorról beszélünk, amikor szánalmasak voltak a higiénés körülmények (is), hanem pár évtizeddel ezelőttről. Előre is köszönöm a linket, gondolom nem légből kaptad az információdat.
Kérdezőnek meg bocsánat az offért, remélem a válaszom (attól függetlenül, hogy hogyan teszel) nem volt olyan haszontalan :S
ez komoly hogy valami igénytelen állatbuzeráns lepontozta a "nem" válaszokat??? :DDDDD
kívánom hogy fulladj egyszer bele az állatod mocskába.
Kedves 23.26!
Nem linkelek, keress rá ha érdekel, nem foglalkozom a statisztikával. A nagymamámék 6-an voltak testvérek, az egyik húga pár hónaposan halt meg diftériában a másik pedig 15 évesen tüdővérzésben.
Ha ma lennének ilyen betegek élhetnének, illetve diftériát nem is kapna, oltás van ellene. Ők sem a középkorban éltek!
Nem tudom mire ez az érzékenység, én csak azt mondtam hagyjuk már, hogy mi volt régen! Ha ezzel téged megbántottalak, bocsánat érte!
Én sem szeretem az összehasonlítást mi volt rég és mi van ma! Az emberek mások voltak, mások voltak a körülmények, nem volt ennyi vegyszer, nem volt ennyi stressz, nem volt ennyi autó...stb
Aki az 50 években volt gyerek azt a nem lehet összehasonlítani azzal aki 2010 ben gyerek és erre nem kell statisztika! Akkor még lehetett fáról gyümölcsöt enni, most még azt sem lehet odaadni amit a piacon vagy a lidlben veszek! Sőt akkor még a tyúkszart is meg lehetett enni , de ma már a tyúkot is meg kell nézni hol veszed és milyen? Régen volt ez? NEM!
Mégis sok gyerek halt meg abban az időben mert nem volt oltás sem légzésfigyelő és én sem a sötét középkorról beszélek!
Az akkor volt , ez meg ma van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!