Letennétek a földre négykézlábas babátokat ott, ahol három kutya és egy macska (mind a négy kinti-benti) járkál állandóan?
Figyelt kérdés
Nem az a kérdés, hogy bántanák-e a gyereket, tegyük fel, hogy éppen nincsenek is bent az állatok, de mégis ott szoktak mászkálni, fetrengeni a szőnyegen. Játszhatna ott négykézlábas babátok?2010. júl. 16. 08:38
11/29 anonim válasza:
Mindenki úgy él, ahogy szeretne, ha a nagyszülők szeretik az állatokat, akkor lelkük rajta.Ha a sógornőid leteszik a kisgyerekeiket, akkor tegyék, ők nevelik, nem te.Ha te nem teszed le, ne tedd le.Ha bent tisztaság van, akkor mindenképp letenném, nem lehet egy 9 hónapos baba állandóan kézben.
13/29 anonim válasza:
én sem tenném le! jesszus! a sógornőid kicsit igénytelenek lehetnek. ennyi erővel az utcán is letehetnénk őket kúszni-mászni, 'hádd menjen az a gyerek'....
14/29 anonim válasza:
Hát ha lenne gyerekem(nincs,mert 15 vagyok) én tuti nem raknám le oda ahol a kutya mászkál,gondold el mennyi piszkot behoz,és bacikat.
15/29 anonim válasza:
Nekem vannak macskáim és egy 5 hónapos kislányom, most, hogy nyár van a cicák kint vannak, nem engedem őket be. Nagyon sokat takarítok, tisztaság van de semmiképp nem teszem le csakis az ő szobájába ahol soha nem járt állat. Szőr lehet a padlón és a kezéről a szájába kerül ami egyáltalán nem egészséges, nem beszélve arról mit hoznak be a lábukon. A cicákat épp tegnap fürdettem (kint), ők is megkapnak minden gondoskodást de mindig külön vannak a gyerektől, talán ha nagyobb lesz nem féltem majd ennyire és minden szabály betartásával meg tudom oldani az együttélést!
16/29 anonim válasza:
hát én simán letenném. nálunk csak egy kutya van ki-be mászkálós, minden nap legalább 1x felporszívózok és este fel is mosok. rendesen van oltva, féreghajtva, teljesen egészséges, a legjobb barátja a babámnak. én a játszótéri homokozóba is beleteszem, abba ki tudja, hány állat végezte a dolgát... meg a Balcsiba is bevittem, ugye az se egy steril közeg. nem kell őket burokban nevelni! nézzétek csak meg a putriban élő koszos, mezítlábas kis roma gyerekeket, kicsattannak az egészségetől. persze egy alap higiénia szint elengedhetetlen nálunk is. de ha te nem akarod letenni, hát vigyél egy nagyobb plédet, terítsd le és tedd arra a gyereket, ha rajta tudod tartani. ne engedd rá az állatokat és annyi.
17/29 anonim válasza:
Nálam ez nagy dilemma lenne, mert amikor ilyet olvasok/ ilyen helyzetbe kerülök, mindig az jut eszembe, hogy régen szinte mindenki így nőtt föl, és hogy ez kell-e az immunrendszer fejlődéséhez? Mivel mi panelban lakunk(burok), ha ilyen helyzet adódna, én letenném, de előtte összesepregetnék. Anyukám 1 évesen a tyúkxart ette a földről :S én meg gilisztát. Pfujj :DDD
Amúgy van abban valami, hogy egyre inkább túl akarunk sterilizálni. Én küzdök ellene normális határokon belül, igyekszem :))
18/29 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel a "régen így meg úgy volt" - dologgal, hogy régen a betegség több volt, a várható élettartam kevesebb, és ha valakinek nagy baja lett valamitől, nem mondták be a híradóba, vagy tárgyalták ki a neten. És, ha 100-ból egynek lesz súlyos baja, nem szívesen tesztelném, hogy az enyém a 99-be esik-e...
2010. júl. 16. 12:20
19/29 anonim válasza:
Hát nem tenném le.Meg nem rosszból de azok az állatok vannak féregtelenitve,oltva?Mert azért a mamák nem szokták tulzásba vinni az állatokkal az orvos látogatását...Anyuméknál leteszem,a lakásban van a kutya,az én kutyám,de a baba 13 hónapos kora előtt soha nem volt a földön,most meg már járkál,és csak nagy ritkán van négykézláb.De ott a kutya is ápolt,orvosilag felügyelt,plusz anyám is ugy takarit mint egy eszelős mióta a baba a lakásban járkál.Ja meg a kezét is mindig mossuk,és inkább addig cumi a szájba mint a keze.
20/29 anonim válasza:
Mindenkinek van egy története arról, hogy ki evett tyúkszart és mégis egészséges, ez olyan mint mindenkinek van egy rokona aki végigdohányozta az életét és mégsem lett tüdőrákos, de ez akkor sem jelenti azt, hogy együnk tyúkszart és dohányozzunk!! Nem árt de miért is ennénk meg? Én egyáltalán nem gondolom, hogy az ha a gyerek nem mászik ott a földön ahol állat van az burok lenne. Mi van akkor ha a kérdező nem akarja , hogy ott másszon a gyerek? Ettől ő nem rossz anya mint ahogy az sem aki leteszi a gyerekét. Az egyik ember így csinálja a másik úgy , de könyörgöm egyet hagyjunk már el...ezt a mi volt régen!!! Nagyon sokan meghaltak régen olyan betegségekben amit ma már röhögve gyógyítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!