Van valamilyen állatotok (nem kutya, macska) a lakásban?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen kisállatot (rágcsáló, hüllő) de nem tudom mi lenne az ideális, mivel van egy 2 éves lányom.2010. júl. 11. 17:04
1/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem nem azért szeretném hogy neki legyen mit nyúzni, mert szerintem neki még nem való ilyen kisállat.
2010. júl. 11. 17:06
2/7 anonim válasza:
Nekünk egy nagy akváriumunk van,és a kisfiunk babaként is imádta nézni,most meg már vannak kedvenc halai,és Ő eteti apával! Én személy szerint nem vagyok rágcsáló párti(de majd ha kikönyörgi biztos lesz hörcsöge,hörcsög nélkül egy gyerek sem nőlhet föl ugye :) )De kétévesen még ez is korai.Mivel még csak nézegeti szerintem hal vagy teknősbéka.Más hüllőt én nem tudok elképzelni ott ahol pici gyerek van,kivétel ha felelős hozzáértők a szülők.
3/7 anonim válasza:
Halacska, az jó lehet a babának.
Mi csigát-afrikai óriáscsiga- tartunk, terráriumban. Ők eléggé passzívak,de ha beindulnak, akkor öröm nézni, ahogy hullámzik a lábacskájuk, meg minden. :)
4/7 anonim válasza:
Vadászgörényünk van. Ő az első gyermekünk (persze csak viccből hívjuk így, az igazi neve Gergő). Én nem vennék gyerekek mellé, mert egész egyszerűen nincs elég időnk foglalkozni már vele. Ennek ellenére a gyerekek imádják, ő is szereti őket. A 9 hónapos kisfiam első szava Gergő volt. Sosem bántaná őket, téphetik, nyúzhatják őt, szerintem Nekem sosem tűrné ezeket el.
5/7 anonim válasza:
Vadászgörény, pintyek. A görit nem ajánlom kis gyerek mellé, mert nagyon sokat kell foglalkozni vele és jobb ha előbb van a göri utána a baba. Nálunk ez vált be. A lányom nagyon szereti, persze be kell tartani bizonyos szabályokat, de mindkettőt ehhez szoktattuk. A pintyek jók, mert adnak kis alapzajt, de nem túl hangosak. Foglalkozni nem kell sokat velük (naponta friss víz és magok, zöld: 1 perc), de nézni jó őket. De nálunk még a halak a tuti befutók - a gyerek nagyon szeret nekik cuppogni.
6/7 anonim válasza:
Nekünk papgájunk van.Bár sokmindent nem lehet vele kezdeni de a kislányom imádja.Viszont nekem gyerekként tengerimalacom volt.Imádtam és lehet hogy nemsokára veszek egyet megint.
7/7 anonim válasza:
Tengerimalacunk van,a 2 éves kislányom adja neki a zöldséget gyümölcsöt és simogatni lehet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!