Hány hónapos vagy éveskoráig fürdetitek vagy fürödtök együtt gyermekkel?
Na ez megint olyan kérdés ami két táborra bontja a válaszadókat, és majd megy a fröcskölődés és a lepontozás.
De mindegy, azért válaszolok. Az én lányom még csak 1 éves és imádok vele fürdeni. Sőt, szokott az apukájával is gyakran. Néha persze egyedül is. Ha együtt fürdik valamelyikünkkel, előtte mindig lezuhanyozunk, hogy szegény ne a mi koszos vizünkben üljön. Nem értem, hogy tud valaki ebbe szexuális töltetet látni, szerintem ez egy hatalmas buli ami csak mélyíti a szülő-gyerek kapcsolatot. De elfogadom aki másképp csinálja, felesleges ezen összekapni.
Hát ha valakinek gusztusos pisis vízben ázni... Az én gyerekeim legalábbis jó sokáig általában azzal kezdték a fürdést, hogy belepisiltek a vízbe... Plussz nálunk arról szól a dolog, hogy a lehető leghamarabb tiszta legyen a gyerek és haladjon kifelé a vízből... Szórakozni nyáron a medencében kell.
Plussz ezt amúgy nem tudom elképzelni, pl valaki együtt fürdik a mondjuk 6 hónapos gyerekkel, ha kész vannak kijönnek, megtörli a gyereket, felöltözteti, berakja biztonságos helyre majd utána megy ő is törölközni és öltözni? 🤔
2 éves fiam van, velem is szokott fürdeni, néha apával is.
Szerintem semmi rossz nincs ebben. Imádjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!