Mit szólnátok, ha a terhes barátotok/rokonotok azt a nevet választja, amit te szeretnél adni?
"Valahol ez stipi stopi játék, főleg családon belül."
Elég idióta család lehet.
Semmit, én örülnék hogy ennyire tetszik neki. Van egy olyan unokatesóm akivel nem tartjuk a kapcsolatot csak kb fél évente ha beszélünk 2-3 órát amikor rám ír és találkozót beszélünk meg, vagy családi összeröffenés van.
Én akkor egyszer említettem hogy ha kislányom lesz akkor Nikolett nevet adom neki, és azóta erről nem is beszéltünk. Amikor megtudtam hogy terhes és már a neveken gondolkodtak akkor szinte biztosak voltak abban hogy kisfiú lesz. Végül kislány lett amit 6. hónapban tudtak meg, és amikor megszületett a baba akkor tudtam meg hogy kislány és hogy Nikolett lett a neve. Akkor már én is várandós voltam és a párommal eldöntöttük már akkor hogy ha kislány Nikolett, ha kisfiú akkor Ádám lesz.
Egyébként nem zavart hogy annak nevezte el aminek én is a kislányomat mert végül nekem is lányom lett, egyáltalán nem zavart.
Az kicsit érdekes volt ami picit zavart amikor az egyik barátnőm várandós volt és nem tudtak dönteni hogy hívják a kislányukat meg a szülés előtti napon sem tudtak döntést hozni, igazából nem tudták mit akarnak. Akkor én még jóval korábban javasoltam hogy legyen Boglárka de csak úgy spontán jött a dolog és ez jóval hetekkel sőt 2 hónappal is a szülés előtt volt.
Aztán amikor megszületett a kislánya akkor mondta hogy Boglárka lesz, a párjának meg megtetszett mert ő vele ezt a lehetőséget nem beszélték át, mert ez csak amolyan rávágási alapon ment. De egyébként mondták hogy én mint a legjobb barátnője adtam a nevet, és ő nekik ez így jó. Ők akkor úgy látták hogy ez lesz az igazi amit nem ők adnak mert szerintük ez a különlegessége ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!