Melyik terhes vitamint szetted, mekkora súllyal született a babád?
Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 07:26
1/16 anonim válasza:
Elevitet de csak az első trimeszter végéig. Utána vasat végig és és 1-2 olyan vitamint amiket az adott trimeszterre ajánlottak. 3100-al született.
2/16 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs a kettő között. Gravidát szedtem mindig végig, napi 1-et.
Első fiú: 2970 g (40+0)
Fiú-lány ikrek: 2580 g + 2250 g (38+4)
3/16 anonim válasza:
1. Terhesseg Czeizel vitamin: 2750 g
2. Ikerterhesseg 1. trimeszterben Czeizel, majd váltottam elevitre, mert a czeizeltol rosszul voltam: 1480 és 1860 g
Mindkét esetben szülésig szedtem
4/16 anonim válasza:
Hipp Natal terhes vitamint ittam és 3040 grammal született a lányom.
5/16 anonim válasza:
Elevit
Femibion
3000g
/nem múlik a vitaminon a gyerek mérete
Van egy video is amin Czeizel beszél a témában/
6/16 anonim válasza:
Egy időben összefüggésbe hozták a nagy súlyú babát és a terhességi hízást a terhesvitaminnal, de ma már vitatják ezt az elméletet.
Anyám se szedett vitamint, mégis 4,1 kilós baba voltam.
7/16 anonim válasza:
Gravida. De csak 3 hónapig szedtem. Utána célzottan amire a vérvétel miatt utasítottak. Vas, d vitamin, kalcium, folsav, magnézium.
8/16 anonim válasza:
Elevitet végig, 40+3 3720grammos fiú.
9/16 anonim válasza:
Femibion 1est aztán a 2-t szedtem 2 naponta. 3960 gramm, 55 cm lett a lányom. Se cukros nem voltam, és nem híztam sokat, össz 9 kilót ebből 4 volt a kicsi. És genetikára se lehet fogni, mert apja se és én se vagyok nagy darab.
10/16 anonim válasza:
Trimesztert szedtem mindkétszer kB felidoig. 3740 és 4080 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!